Обзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериора

1Диван или кресло, което се превръща в легло, маса за четиричленно семейство, което се разгръща за приемане на гости, легло с чекмеджета за спално бельо ... Такива конструкции в наше време няма да изненадат никого. Мебелите, променящи се външния вид и предназначението си, започнаха да се правят през деветнадесети век, главно за да се спести място и пари в малки разглобяеми или общи апартаменти.

Към днешна дата са оценени всички заслуги на дизайнера на мебели и новите модели позволяват не само да се разшири пространството, но и да се диверсифицира интериорът на стаята по желание и настроението на собствениците.

Трансформаторни дивани

Един от най-популярните интериорни елементи, които преминават през трансформацията, е диванът. Диванът е във всяка къща, удобно място за почивка пред телевизора или четене на любима книга. В най-обичайната и проста версия канапето се превръща в двойно легло. При по-интересни модели голям диван може да бъде преобразуван в два фотьойла и османска или в диван и фотьойл, както и в килер или минибар. Два симетрични полукръгли дивани, свързани с малък хитър механизъм, могат да се превърнат в стилно кръгло легло.

Друго много удобно и мегаполезно изобретение е диван, който се превръща в двуетажно легло. Такъв невероятен дизайнер, изобретен от британците. Много удобен такъв диван може да бъде например в детската стая, където две деца спят и играят.



Една маса? Или може би легло? Или може би ... велоергометър?

Много плътно и плодоносно производството на шкаф мебели работи върху вариантите на маси-трансформатори. В най-простите версии масичката за кафе "расте" до масата за хранене или се сгъва в малко легло. Най-нетрайното решение до момента е компютърно бюро с педали за велосипеди. Седейки на масата и завъртайки педалите, собственикът на това технологично чудо не само се занимава с работа с лаптоп, обучава краката си, но и генерира енергия за презареждане на лаптопа.

Най-функционалният модел на трансформатори до момента е трапецът, който по чудо се превръща в кухня. Има и печка, мивка и хладилник. Авторите на това дизайнерско решение са немски дизайнери.

Друго оригинално решение е матришката мебел. В сглобената форма тези мебели обикновено отнемат няколко метра, а ако премахнете и подредите, разширите и претеглите всички детайли, можете да вземете такъв мебелен ансамбъл за цялата стая.

С една дума, няма ограничения за творчески търсения при разработването на мебелни трансформатори.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем диван за холаКак да изберем диван за хола
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем ъглов диванКак да изберем ъглов диван
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Как да изберем удобен диван за голямо семейство?Как да изберем удобен диван за голямо семейство?
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Мебели за спалниМебели за спални
Как да изберем добър диванКак да изберем добър диван
Удобни детски легла в детските стаиУдобни детски легла в детските стаи
» » Обзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериора
© 2021 BggeHat.com