Дневна от спалня

Дневна от спалня

Ако е било взето решение да превърнете спалнята в хол, трябва да сте готови да подмените интериора и частично мебелите, тъй като двете помещения се различават по принцип. Вариантите в дизайна са различни от целите и финансовите средства, които имате, но във всеки случай има няколко общи точки, които трябва да изпълните, така че спалнята наистина да стане хол.

Заменете разтегателния диван. Разглобяем диван в сравнение с легло е по-подходящ за хол. Ако трябва да седнете на гости, то дивана, разбира се, в победата. Ако купувате сгъваема версия за всичко, тя може перфектно да комбинира сама по себе си и двете функции. Ако първоначално в спалнята ви има диван, не би трябвало да поискате замяна. Най-вероятно вече се предлага в сгъваеми диван ще служи и в хола.

Купете си големи по размер телевизия TV рафт, най-вероятно, вие ще искате да се извърши монтажа на широк диагонални телевизори за семейството си и ти, но не е практично да се сложи на всичко, обаче, в същата степен неудобно. Поради тази причина, най-лесният начин от тази ситуация - за да настроите телевизора на специален щанд, който се прикрепва към стената, или ако функционалността на телевизора позволява, го завийте към стената.



Купете редица високи рафтове, за да поставите директно върху тях нещата, които не можете да премахнете от стаята: рамки за снимки, дрънкулки, книги. С компетентният подход към дизайна, те ще се съчетаят перфектно с новоизградената дневна и ще станат само декорация и в никакъв случай няма да се развалят.

Изпразнете пространството в средата на стаята. Ако очакваното посещение на гости, а е необходимо да се организира празник или седнете за всяка игра с децата, и просто да калайджия с тях, ще се наложи една прилична сума на място във връзка с изпълнението на тези идеи. Извадете от стаите шкафове и кутии, от които не се нуждаете, и да получите повече столове, столове или столове. Обобщаващо - приблизително в този сценарий, холът ви е напълно готов за употреба според новата цел!

Е, можете да разберете къде да купите клетъчен поликарбонат, като посетите gradaplast.ru. Само там ще намерите висококачествен поликарбонат на най-ниската цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем диван за холаКак да изберем диван за хола
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем ъглов диванКак да изберем ъглов диван
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Как да изберем мебели за спалнятаКак да изберем мебели за спалнята
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Как да изберем удобен диван за голямо семейство?Как да изберем удобен диван за голямо семейство?
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Как да изберем добър диванКак да изберем добър диван
Определяне на зоната на хола и спалнятаОпределяне на зоната на хола и спалнята
» » Дневна от спалня
© 2021 BggeHat.com