Art-deco дивани Френско изобретение с италиански вкус

Стилът "арт-деко" за пръв път се появи в Париж в навечерието на Втората световна война. Дори тогава неговите характерни черти са елегантност и лекота. Често този стил се нарича стилът на звездите, който сам по себе си говори за томове. От дизайнерите често чува, че това е по-практично въплъщение на всички обичани Модерни. Функционалността и външната привлекателност на продуктите на art-deco намират фенове много години.

Мека мебелите в стил Арт Деко са не само прекрасна декорация за всеки интериор, но и многофункционално нещо, което в същото време осигурява комфорт и уют. Този стил не е за нищо, наречен "международен", защото се е превърнал в добро допълнение към дизайна на най-добрите къщи в цяла Европа. Въпреки факта, че самият той се появи във Франция, той усети мотивите на дизайнерското изкуство на почти всички страни. Нещо повече, не става въпрос само за европейските страни. Един от основните мотиви е индийският. В допълнение, влиянието на африканското изкуство, особено на египетския, е забележимо.

Италианските дивани са в магазините като официални представители и обикновени мебели. Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния модел. В идеалния случай, диван се избира, когато интериорът на стаята е планиран само, но art deco е много гъвкав стил. Такива продукти ще изглеждат добре във всяка ситуация. Разбира се, ако изберете правилния цвят.



Основните характеристики на стила са непрекъснатост и симетрия с класически вкус. Експертите признават, че най-точните характеристики на тези мебели се прехвърлят на италианските производители на мебели. Част от успеха се улеснява от използването на естествени материали и внимание към всеки детайл. Такъв светъл диван ще изглежда добре във всеки интериор. Сред преобладаващите цветове и нюанси - злато, кафяво и слонова кост. Хармонично, тези нюанси ще се поберат във всеки интериор.

В допълнение, производителите се стремят да осигурят успешна комбинация от материали. Използвайте най-висококачествените тъкани. Те се смесват добре с естественото дърво. Струва си да се отбележи, че този стил не е сред евтините. Често такива мебели са дори изключителни, но това не пречи да намерят производители на редовни клиенти. Освен това променливите модни тенденции изобщо не засягат такива неща, защото те остават уместни по всяко време.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стил на империята в интериораСтил на империята в интериора
Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?Кухни в стил Арт Нуво са точно вашият стил?
Италиански мебели и бароков интериорИталиански мебели и бароков интериор
Стилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подборСтилове на модерното разнообразие на кулинарията и критериите за подбор
Модерни стилове в интериорния дизайнМодерни стилове в интериорния дизайн
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Викториански стилВикториански стил
Избор на мебели в холаИзбор на мебели в хола
Вътрешен интериор с омбрежен ефектВътрешен интериор с омбрежен ефект
Тайните на качеството на италианските мебелиТайните на качеството на италианските мебели
» » Art-deco дивани Френско изобретение с италиански вкус
© 2021 BggeHat.com