Вътрешен интериор с омбрежен ефект

Сега омбрежният ефект стана популярен не само в дрехите и косата, но и в грима, дрехите и дори в интериора. Много интериорни дизайнери сега предпочитат да създават различни интериори само за този ефект.

Ефектът на омбрега прави почти всяка стая по-мека, с лекота и лекота. Създадени от нежен контраст на цвета и перото, създават специални сенки в светлината, които придават специален чар на стаята. За да създадете този ефект, се нуждаете от приспособления, крушки, свещи и всичко, което може да светне и да създаде сянка. Красиви подови лампи на открито купуват онлайн магазин Самата дума ombre дойде от Франция, а в превод тази дума означава засенчване.

Според някои предположения този стил се е появил през последния век в Европа, а нейните законодатели са били хора, които са били ангажирани с производството на тъкани. Много често по време на оцветяването на материала се появяват няколко нюанса, което се дължи на факта, че материалът първоначално не се оцветява равномерно. Отначало се счита за брак, но по-късно дизайнерите обърнаха внимание на такива тъкани и започнаха да създават нови колекции от различни цветове. При създаването на интериори е използван напоследък подобен ефект, но бързо печели популярност поради особеното си очарование и красота.



Много впечатляващо изглежда омбре от стената на стаята и този стил може да се използва буквално във всяка стая. Основното нещо при създаването на този ефект е да изберете правилно материали и тонове. Умереното създаване на цветни преходи с помощта на малки намазки и спрей може да даде на помещението лекота и елегантност. Обикновено в долната част на стените се намират тъмни цветове, които се издигат до тавана, като техният тон става много по-лек.

За да създадете ефекта "ombre", трябва да имате 3 оттенъка от същия цвят, първият нюанс, то е тъмно, а след това междинно и светло. Самата повърхност на стената трябва да бъде визуално разделена на 4 части, най-напред цялата повърхност на стената е покрита с лека тоналност боя, а след това тъмно цвят се подготвя предварително в долната четвърт на стената. Следващата четвърт от стената е покрита с междинен сянка, а третата четвърт от стената трябва да бъде покрита със смесена боя светлина и междинен тон. Всички граници, които се появяват между нюансите, са незабавно замъглени със суха четка. Темите могат също да бъдат много разнообразни, това може да бъде стилът на Прованс или ориенталски стил, като всеки дизайн омбре е страхотен за подобряване визуално на всеки стил на стаята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Нанасяне на LED осветление в интериораНанасяне на LED осветление в интериора
Огледални огледалаОгледални огледала
Таванната повърхност, как да я направите оригиналнаТаванната повърхност, как да я направите оригинална
Декоративни лампи във вътрешността на къщатаДекоративни лампи във вътрешността на къщата
Как да си направим съблекалняКак да си направим съблекалня
Интериор на денимИнтериор на деним
Как да изберем завеси за интериора?Как да изберем завеси за интериора?
Характеристики на приложението на прожекторитеХарактеристики на приложението на прожекторите
Модерни светодиодни светлини на крушкатаМодерни светодиодни светлини на крушката
Как да изберем цвета на интериорните вратиКак да изберем цвета на интериорните врати
» » Вътрешен интериор с омбрежен ефект
© 2021 BggeHat.com