Огледални огледала

 Дълго време огледалото престава да бъде обикновен обект в стаята, който се използва само заради предназначението му и се превърна в един от важните елементи на декора. Използвайки го при декорирането на стаята, можете да скриете недостатъците в оформлението на стаята. Използвайки огледало в тесни пространства, можете да създадете илюзията за пространство и да увеличите потока от дневна светлина.

С тяхна помощ, можете драстично да промените визуално размера на помещението, тясна стая може да стане по-широка и ниския таван ще изглежда много по-висока от действителната височина. За да може близката стая визуално да има по-просторен външен вид, можете да покриете стените на тази стая с огледала. Тази техника не само ще увеличи визуално пространството, но и създават илюзията за лабиринт разтягане далеч в далечината, и отразява светлината в огледалата ще светне всички тъмните ъгли на стаята.

Огледалата не трябва да се поставят близо до източниците на светлина, те трябва да бъдат поставени, напротив, далеч от нея, но в светлината трябва да има нещо, което впоследствие да бъде отразено в нея. За да поставите огледала, е необходимо, така че дисперсията на светлината, попадаща в тях, да се появява на редовни интервали и разстоянието пред огледалото да е не по-малко от 1 метър. Ако огледалото е инсталирано в коридора, то може да бъде окачено на вратата на шкафа или просто на стената. Има няколко правила, които трябва да се спазват при инсталирането на огледалото.

Огледалото, което трябва да се монтира, независимо от това в коя стая ще бъде в него, трябва

трябва задължително да заемат ясно вертикално положение, защото най-малкото отклонение ще изкриви образа. Разстоянието от пода до огледалото трябва да бъде,



не повече от 50 см, а горният ръб на инсталираното огледало трябва да е от 170 см.

Изборът на ширината на огледалото зависи пряко от неговата форма и къде ще бъде инсталиран, разбира се, а дизайнът на квадрата влияе върху неговия избор.

Не е необходимо да се монтира огледало на места, където има директен удар от лъчите на слънцето. От този ефект огледалната повърхност започва да се прегрява и бързо избледнява. Съчетавайки различни елементи от мебели и лампи с огледала, можете да създадете оригинален интериор. Разбира се, не всички любители на дома чрез огледалото, но за индивидуалната оригиналност могат да използват друг начин.

Огледалото може да бъде украсена под формата на снимки, разбира се, една такава оригинална картина трябва да бъде интересна конструкция, подходящ резбовани, позлатени или просто дърво, но много подходящ за характера на интериора на стаята. Огледалото под формата на картина е по избор, трябва да е всичко зависи от интериора, където ще бъде инсталиран този вид огледало. Достатъчно не стандартни погледи такива огледала в стаята, дори когато светлината е изключен от професионален тези снимки ще привлече дори и през деня, за да привлече вниманието.

Къде е по-добре да инсталирате огледало е личен въпрос за всеки. Огледалата отдавна са престанали да бъдат просто обекти, необходими за разглеждане на тяхното отражение. Сега те плътно заемат мястото си в оригиналния дизайн на помещенията, с помощта на които можете да създадете визуално всички интересни опции в дизайна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се мотае огледало на стена монтаж методи и надеждни държачиКак да се мотае огледало на стена монтаж методи и надеждни държачи
Как правилно да поставите огледало над камината и да го поставите във вътрешността на стаятаКак правилно да поставите огледало над камината и да го поставите във вътрешността на стаята
Огледални панели на типовете тавани, монтажОгледални панели на типовете тавани, монтаж
Малка кухня в ХрушчовМалка кухня в Хрушчов
Оптичен ефект срещу дефекти в дизайнаОптичен ефект срещу дефекти в дизайна
Малка стая, която да изберем тапет?Малка стая, която да изберем тапет?
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
Характеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таванХарактеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таван
Как да оборудваме банята? Удобство и функционалностКак да оборудваме банята? Удобство и функционалност
Огледалата са незаменим елемент на декораОгледалата са незаменим елемент на декора
» » Огледални огледала
© 2021 BggeHat.com