Характеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таван

Характеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таван

Иновативните дизайнери с удоволствие внасят в интериора огледала - това е любимата им част от интериора. По-специално, огледалото отразява действителността около него, като от време на време го трансформира отвъд разпознаването. Резултатът от огледалния таван е неизмерим, особено в стаите с голяма площ. Освен красивата гледка, отразяващият таван има способността визуално да увеличава височината на тавана почти наполовина и да запълни пространството със светлина.

Отразяващият таван също е декоративен вариант на дизайна на помещението и функционален компонент.

Таванният огледален таван от цялото огледало изглежда достатъчно красив. Но в стая, която има впечатляваща площ, тази опция няма да работи, тъй като нарастващите проблеми на цялото парче огледало се увеличават.

Друг тип ще бъде поставянето на огледални плочки, които са разделени на квадрантни или диамантени профили. След като инсталацията на този тип таван е завършена, се създава необичаен състав.

Най-често срещаният вариант на окачения таван от огледалото е монтажът му под формата на огледални панели, изработени от пластмаса на основата на полистирол, покрит с огледален филм. Пластмасовите панели съществуват с гладка или оребрена повърхност.



Таваните на касетите и решетките на огледалата, състоящи се от касети с квадратна форма или ламели, се използват широко. Но в интериора те имат повече офис опция.

Монтирайте огледалните тавани на тавана по няколко начина: чрез залепване на плочките към основния таван, като ги прикрепите към винтовете, като поставите огледални панели на основата.

Залепването на огледални тавани е направено върху плоскостта на тавана, тъй като всички плочки трябва да са в една и съща равнина, а бетонната основа често има неравна повърхност. Само след изравняване може да се пристъпи към залепване на огледалата с лепило.

Закрепването на огледалата към тавана с винтове се използва по-често на окачения таван на гипсокартон. Закрепването на огледалата може да се комбинира с лепене.

Монтирането на огледален таван от ролков полистирол започва с изправянето му преди монтажа и аклиматизирането му в стаята. На задната страна на плочата се отстранява и защитното фолио се прилага към таван равнина на залепващия слой, веднъж здраво притисната към валяка и гладка, така че да не фини мехурчета.

Ако се интересувате от строителни умения в Москва - посетете cp-expertiza.ru. Само там ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да проведете експертиза в строителството в столицата за скромна такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Таван в тоалетната със собствени опции за ръце и методи за инсталиранеТаван в тоалетната със собствени опции за ръце и методи за инсталиране
Огледалните тавани в банята го правят самиОгледалните тавани в банята го правят сами
Окачените огледални тавани го правите самиОкачените огледални тавани го правите сами
Огледални панели на типовете тавани, монтажОгледални панели на типовете тавани, монтаж
Огледални панели за тавана - уникален дизайнОгледални панели за тавана - уникален дизайн
Mirror false таванът е оригинален и практиченMirror false таванът е оригинален и практичен
Огледални тавани в банята - стилни и необичайниОгледални тавани в банята - стилни и необичайни
Стъклен таван в банята - оригинален и красивСтъклен таван в банята - оригинален и красив
Огледални огледалаОгледални огледала
Stretch таван бели класически или дъга у дома?Stretch таван бели класически или дъга у дома?
» » Характеристики на видовете и инсталиране на огледален фалшив таван
© 2021 BggeHat.com