Таван в тоалетната със собствени опции за ръце и методи за инсталиране



Баните от други помещения се характеризират с висока влажност и малка площ, поради което се налагат специални изисквания за тяхното проектиране. Ремонт на тавана в тоалетната може да бъде направено по различни начини с използването на различни довършителни материали и технологии. Ремонтирайте и преобразувайте тавана в тази стая, която можете сами, но помогнете да разберете как да направите тавана в тоалетната, да гледате видеоклипове и снимки, които са достъпни в тази статия.
ремонт на тавана в тоалетната
Има много възможности за довършителни работи, просто трябва да изберете и приложите плана

Какъв трябва да бъде таванът

Отчитайки въпроса за ремонта на тавана в банята, е необходимо да се вземат предвид изискванията, които задължително трябва да бъдат изпълнени:
  • на първо място, за него не може да има опасна постоянна висока влажност, която е резултат от наличието на кондензат. Освен това не е тайна за никого, че най-често от наводненията, причинени от съседите, които живеят в апартамента отгоре, такива помещения като баня страдат (прочетете:Декорация на тавана в банята: възможни опции. "), Баня и кухня Поради тази причина е необходимо да се осигури хидроизолация база припокриване Въз основа на изложеното по-горе, става ясно, че украсата на тавана в разтвора за баня тапет хартиен носител не е наред и ирационални по-мъдри, за да изберете, например, се пластмасов капак или напрежение структури ..;
  • желателно е да се завърши благодарение на своя дизайн визуално компенсира липсата на малка площ и височина на помещението - това се прави с помощта на материали, проектирани в ярки цветове, които визуално разширява пространството на малки бани;
  • предложеното дизайнерско решение, ако е монтиран окачен таван в тоалетната, трябва да минимизира височината на банята и да осигури достъп до тръбите (вижте също: "Окачен таван в банята - добър избор").
как да направите таван в тоалетната
Много красива комбинация от различни видове декорация се оказа много добре

Опции за довършване на тавана в тоалетната

Има няколко от най-често използваните начини за довършване в таваните на таваните
Метод номер 1. Живопис с боядисване е най-простият и отдавна известен вариант, тъй като е възможно да се сложи основното припокриване в тоалетната. В негова полза се казва бързото изпълнение на работата, малък разход на пари и широк избор на материали за довършителни работи в широк диапазон от цветове в случай на използване на интериорни бои (резултатът може да се види на снимката). Недостатъкът на този метод е значителен и се състои в необходимостта от изравняване на повърхността на субстрата, която трябва да бъде избелена или оцветена. Тази работа изисква много работа и време.

боядисан таван в тоалетната
Боядият таван изглежда и не е толкова елегантен, колкото други видове обзавеждане, но е доста точно изглеждан
Метод № 2. Този вид обзавеждане като фалшив таван в тоалетната предполага създаването на гипсокартонени конструкции или монтаж на пластмасови панели върху дървен скелет. Техното предимство се крие във факта, че инсталирането на такива системи ви позволява да получите напълно плоска повърхност без да е необходимо предварително подготовка за подготовката на бетонни подове. Когато окачен таван е измазан с гипсова мазилка, завършването на получената конструкция позволява използването на устойчиви на влага бои и разнообразни цветови решения. След прилагане на шпакловка и сушене веднага започва да боядисва.
Таванът на панелите в тоалетната (както и гипсокартон) осигурява възможност за инсталиране на вградените лампи и по този начин създава висококачествено осветление в банята, както е на снимката. Но, когато планирате инсталирането на такива осветителни уреди, трябва да отстъпите от основното припокриване до разстояние, което ви позволява лесно да ги инсталирате.
Окачените таванни инсталации, инсталирани в бани, също включват таван в тоалетната. Проектното му решение е подобно на тавана, изработен от пластмасови панели, само че той е създаден от метални елементи. Поради характеристиките на таваните за стелажи, те се считат за идеален избор за проектиране на бани и тоалетни. Основният им недостатък е доста сложно редактиране (вижте също:Стъклен таван в банята - оригинален и красив"). За да инсталирате окачени тавани ясно описани в други материали на сайта В повечето случаи тяхната дистрибуторска мрежа се предлага в две версии - .. Със сребро или огледало злато повърхност Rack огледални тавани в банята изглежда впечатляващо и красив, той разпръсква светлина потоци, като по този начин стаята е по-просторна (вж. Огледални панели на тавана: изгледи, монтаж).
огледален таван в тоалетната
Реконструкцията в тоалетната ще бъде много практична и естетически привлекателна
Ако височината на банята позволява, можете да инсталирате касетен таван, който е от два вида с отворена или затворена система за окачване (прочетете: "Таван касета за баня - разнообразие") Така че стъклото и огледалото таван в тоалетната е монтиран на отворена система, както и на затворен един - алуминиеви френски тавани.
таванското покритие в тоалетната
Прозрачният таван на касетата с фотопечат изглежда много привлекателен дори и в такива малки помещения
Пример за инсталиране на касетен таван в тоалетната може да се види на видео:
Метод номер 3. Модерен и много популярен вариант за проектиране на основния под е опънатият таван в тоалетната. Подобен дизайн е поливинилхлоридна лайсна, монтирана върху скоба, предварително монтирана по стените. Основните предимства са правилно получената таванна повърхност и дълготрайността на създадения дизайн. Благодарение на висококачествената инсталация, тя е в състояние през десет години да запази оригиналния си безупречен външен вид без поправка.

окачен таван в тоалетната
Този дизайн изглежда много внушителен в банята, в хармония с украсата на стените
Освен това, таванът за разтягане в тоалетната не се унищожава под постоянното влияние на влажен въздух, а в случай на изтичане от съвременния апартамент той може да издържи до 100 литра вода. След внимателно отстраняване на покритието, таванът няма да бъде повреден. Подобно на огледало гланцова тъкан за разтягане допринася за визуално увеличаване на височината на банята (вижте също: "Огледален фалшив таван: оригинален и практичен") Ремонтът на тавана в тоалетната чрез инсталиране на опъваща конструкция може да се счита за най-надеждният и универсален начин за довършване, но сложността на инсталацията и високата цена не позволяват това.
По този начин има много възможности за завършване на основния етаж в банята, но изборът на конкретна технология зависи изцяло от самия потребител - неговите предпочитания, вкус, финансови възможности и, разбира се, от размера на помещенията. Цената за ремонт на тавана на тоалетната е засегната от това кой ще го изпълни - професионалисти или собственик на имота.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декорация на тавани от гипсокартон оригинални решенияДекорация на тавани от гипсокартон оригинални решения
Stretch таван в банята - надежден и практиченStretch таван в банята - надежден и практичен
Окачен таван в банята може да бъде направен самОкачен таван в банята може да бъде направен сам
Какво да направите, ако тоалетната е запушенаКакво да направите, ако тоалетната е запушена
Височина на тавана в основните правила и разпоредби на банитеВисочина на тавана в основните правила и разпоредби на баните
Как да скриете тръбите в тоалетнатаКак да скриете тръбите в тоалетната
Как да нарисувате тавана в банята направи изборКак да нарисувате тавана в банята направи избор
Как да се изравни таван с шпакловка Практически съветиКак да се изравни таван с шпакловка Практически съвети
Как да почистите тавана на боя полезни препоръкиКак да почистите тавана на боя полезни препоръки
Как най-добре да оборудвате банята?Как най-добре да оборудвате банята?
» » Таван в тоалетната със собствени опции за ръце и методи за инсталиране
© 2021 BggeHat.com