Етапи на тоалетна ремонт

Етапи на тоалетна ремонт

Компетентната организация на ремонтните работи не само ще има положителен ефект върху крайния резултат, но също така значително ще ускори процеса. По време на обновяването на банята се извършват редица задължителни и редица допълнителни работи, които ще научите тук.

Етапи на ремонт.

Демонтаж.

При разкомплектоването включва пълно отстраняване на всички облицовъчни материали, тръби и санитарен фаянс. За начало трябва да премахнете всички мебели от тоалетната. След това (ако има такива), всички големи водопроводни и бойлери се демонтират. След това тръбите се демонтират и накрая се премахват всички налични покрития.

Замяна на тръби

В тоалетната в повечето случаи се монтират спирателни вентили, с които се блокира потокът от вода. Клапаните трябва да се монтират заедно с тръбите. Избирайки тръби за бани, трябва да се предпочитат металопластичните продукти, тъй като те са най-подходящи за внедряване на гъвкави, чисти системи. Също така е необходимо да смените тръбата за повдигане и канализацията. В местата на свързване на тръбите допълнително се извършва укрепване.

Сменете окабеляването



В тоалетната има малко оборудване, поради което не трябва да има трудности при окабеляването. Необходимо е да се извърши работа в стената, точно по линията на окабеляване от кутията до вентилатора и превключвателя. Един от най-често задаваните въпроси е дали е възможно да се монтира електрически контакт в банята - можете само да се погрижите да се гарантира, че тя винаги е защитена с капак.

С помощта на shtobam кабелите се поставят и се инсталират устройства, за да се провери работата на окабеляването.

облицовка

Напълнете светещите, повърхностите са подготвени за облицовка. Подът трябва да бъде напълнен със замазка, стените са облицовани с изравняващ тънък слой мазилка и грунд. Таванът не може да бъде изравнен, ако монтирате окачване или структура на опън.

След подготвителната работа трябва да започнете да гледате. На първо място, те полират пода и оставят място за водопровод. След това трябва да подстригвате стените. В крайна сметка - към тавана. За да направите облицовката възможно най-чиста и пълна, се монтират первази.

Монтаж на ново санитарно оборудване

Монтажът на водопроводните инсталации се извършва от малки до големи, за да не се затрупва пространството. В тоалетната и бойлера се препоръчва да инсталирате най-новите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Смяната на тоалетната седалка правилно инсталираме новите водопроводни инсталацииСмяната на тоалетната седалка правилно инсталираме новите водопроводни инсталации
Височината на инсталацията за параметрите за избор на тоалетна чиния и методите за инсталиранеВисочината на инсталацията за параметрите за избор на тоалетна чиния и методите за инсталиране
Конденз на тръбиКонденз на тръби
Как да скриете тръбите в тоалетнатаКак да скриете тръбите в тоалетната
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Избирайки съвети за Tube BuИзбирайки съвети за Tube Bu
Как да изберем правилните водопроводни инсталации?Как да изберем правилните водопроводни инсталации?
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Ремонт в банята и тоалетни съветиРемонт в банята и тоалетни съвети
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
» » Етапи на тоалетна ремонт
© 2021 BggeHat.com