Ремонт в банята и тоалетни съвети

Ремонтът в банята е един от случаите, когато за неговото изпълнение е необходимо да се включат майстори и специалисти с различни умения. Важен фактор е влажността на помещението, което трябва да се вземе предвид, също е важно да се разбере правилно устройството и неговата инсталация.

Най-добрият вариант да се освободите от такива притеснения и да получите добър първоначален вариант ще бъде призивът към професионалните майстори. В този случай няма да има негативни последствия в продължение на много години. В края на краищата има случаи, при които лошо инсталираните водопроводни инсталации дразнят течове и зацапвания, поради това, което ще трябва да бъде преоформено или по-лошо - да наводнят съседите от дъното.

По-долу ще ви дадем някои важни съвети, ако сте направили тоалетна в банята у дома си.

За да подмените подовата настилка трябва да използвате устройство за хидроизолация, така че освобождаването на хидроизолационен материал по стените.

При смяна на тръбите не се използват само стоманени тръби, но също и от мед, пластмаса и мед - в сравнение с стомана, те са по-трайни, безопасно и технологично ekogolicheski.

Механичните (мрежести) филтри удължават живота на миксерите, като им попречат да попаднат в чужди обекти. Също така, тези филтри изпълняват функцията на грубо почистване на миксерите.

Заедно с инсталирането на филтри се препоръчва да се инсталират измервателни уреди за студена и топла вода, което позволява значително да се спести консумация.



Изтичането на вана би било разумно да изберем пластмасов таван, изработен от метална конструкция. Поради високата влажност в банята е препоръчително да не се използват материали на базата на дървесина, по-добре е да се заменят с дървени аналози или шперплат, устойчив на влага.

Инсталирайки екрана под ваната, не се препоръчва да я поставите напълно върху плочките, ще бъде по-безопасно да оставите малко пространство, което осигурява достъп до преливника.

От съображения за безопасност е необходимо да се шлифовате ваните и душовете от чугун и стомана.

Местоположението на кранове с топла и студена вода е удобно да се планира въз основа на европейските стандарти. Като се измъкнем от тях, кранчето с топла вода е по-удобно да се постави отляво, със студено - отдясно.

Визуално промяна на обема на банята може да бъде чрез компетентен избор на цветови схеми на ВиК и свързаните с него дизайн. Ако е необходимо, светлинните тонове визуално увеличават малки обекти. Можете също да постигнете този резултат, като поставите големи огледала, гланцови повърхности и огледални покрития в банята.

Ремонтът и дизайна на банята предоставя редица тематични аспекти. Тези съвети са предназначени да ви помогнат да разрешите общи проблеми, да насочите вниманието си към важните точки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да подменим старата тоалетна чиния в домаКак да подменим старата тоалетна чиния в дома
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?
Как да направите качествено обновяване на банятаКак да направите качествено обновяване на банята
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
Видове хидроизолация на банятаВидове хидроизолация на банята
Избор на завършване на тавана в банятаИзбор на завършване на тавана в банята
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
» » Ремонт в банята и тоалетни съвети
© 2021 BggeHat.com