Как да направите качествено обновяване на банята

За да дадете на банята красив и модерен външен вид, трябва да обърнете специално внимание на ремонта и да помислите за надеждността на избраните водопроводни инсталации.
За да започне ремонтни работи, е необходимо да се подготвят помещенията, да се демонтират стари санитарни изделия, водопроводи и канализационни тръби. Също така трябва да премахнете пода, тавана и стените. Всички отпадъци трябва да бъдат изнесени незабавно.

Преди ремонта е необходимо да се извърши санитарна и електрическа работа. След като определи мястото за баня, тоалетна чиния и мивка, първо трябва да се направи ново окабеляване и тръбопроводите за канализация и водоснабдяване да бъдат доведени до предварително планираните места. За да се намали вероятността от изтичане на полипропиленови тръби, се препоръчват стави на фуги, тъй като връзката на затваряне не винаги е надеждна. За да ремонтирате банята, ще помогнете за "Ремонт на работилници". На сайта podolsk-evroremont.ru ще намерите по-подробна информация за услугите на компанията.

След извършване на ВиК работи, трябва да направите електрическа инсталация. Поради увеличената влажност в банята, се допуска само скрито окабеляване, за да се избегне късо съединение в мрежата. След като се определи местоположението и броят на изходите, е необходимо да се пробият цели парчета проводник, като се използва трижилен меден кабел с напречно сечение 2,5 mm. Електротехниците не съветват свързване на парчета от тел. За правилното окабеляване е по-добре да се свържете с електротехник, който ще свърши цялата работа бързо и ефективно, защото безопасността на работата му зависи от това. Ако има възможност да се държи отделна линия в банята и да се оборудва с диафи-автомати, това би било отлична опция. При никакви обстоятелства не трябва да използвате радиатори и тръби за заземяване. След работа, свързана с електрическата инсталация, трябва да монтирате кутия, която може да скрие тръбите и тръбите.



За изравняване на стени и тавани се използват специални циментови разтвори, които не губят качеството си при работа в помещения с висока влажност. За да се улесни работата, се използва устойчив на влага гипс. Преди да поставите керамични плочки по стените, трябва да стените на пода. Първо го провеждаме под ваната с помощта на сухи хидрофобни смеси, хидроизолационна мазилка или специална импрегнация за бетон. След това се пристъпваме към хидроизолацията на останалата част от подовата повърхност и след нейното изпълнение започваме да полагаме стенните плочки, запълвайки всички кухини под нея, без да докосваме долния ръб на стената. Поставете плочката на пода, запълнете непроменения ред по стените и избършете шевовете. След като донесете пода и стените в банята на правилната гледка, ние продължаваме да довършим тавана. За украса се произвежда голямо количество материал, устойчив на влага, - пластмасови плочи, окачени тавани, евро-бюра.

Остава само инсталирането на водопроводни инсталации, кранове и, ако има, вентилатор за отвеждане на отпадъците, който премахва излишната влага от помещението, като по този начин удължава живота на всички строителни материали. В последния етап от ремонта е необходимо внимателно да се запечатат ставите между банята и стената.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тръбопроводи на водопроводни тръби със собствени ръцеТръбопроводи на водопроводни тръби със собствени ръце
Как да скриете тръби в банятаКак да скриете тръби в банята
Как да изберем правилните водопроводни инсталации?Как да изберем правилните водопроводни инсталации?
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Как най-добре да оборудвате банята?Как най-добре да оборудвате банята?
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
Избор и инсталиране на мойдодира в банятаИзбор и инсталиране на мойдодира в банята
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Избор на канализационни тръби за къщатаИзбор на канализационни тръби за къщата
» » Как да направите качествено обновяване на банята
© 2021 BggeHat.com