Дизайн на баня Къде трябва да започна?

Банята е функционално важна част от настаняването. Всяка нова сутрин започва с освежаващ душ, който определя настроението и веселието за целия ден. Защото е важно банята да е удобна и красива. С какво да започнем?

На първо място, трябва да помислите върху оформлението. Начертайте чертеж с точни измервания. Това ще ви помогне да изберете най-рационалното използване на пространството и удобното местоположение на ВиК и мебелите. Има много програми, които ви позволяват да създадете 3D визуализация на интериора. Такова виртуално оформление ще представи резултата от ремонта. На този етап не трябва да бързате, трябва да премислите всички детайли, да изчислите броя на необходимите материали. На сайта dizain-vannoy.ru можете да намерите по-подробна информация за дизайна на банята.

Дизайнът на банята трябва идеално да се комбинира с дизайна на цялата стая. Ако апартаментът, декориран в реколта стил, направи баня в стила на високите технологии или конструктивизъм, ще има дисхармония, интериорът няма да бъде един. В подготвителния етап трябва да изберете стила и съответната цветова схема. ВиК е по-добре да изберете според стила.



Всички проблеми на подготовката са разрешени, можете да продължите директно към ремонта. Започнете с избора и инсталирането на тръби. Материалите трябва да бъдат с високо качество и издръжливост. Най-доброто решение са тръбите от неръждаема стомана. Повърхността на пода е изравнена с бетонна настилка след поставяне на подовата настилка. Банята е подходяща за керамични плочки, естествен камък, мозаечни плочки, PVC плочки и ламинат, устойчив на влага. Таваните в банята са по-добре да се окачват, те са устойчиви на влага и помагат да се скрият тръбите и окабеляването. Можете да изберете да подрежете таванните плочи или покрийте с боя на водна основа.

Следващият етап е инсталирането на водопроводни инсталации. При избора на баня вземете предвид всички характеристики: размери, които правят възможно успешното използване на пространството, формата, съответстващи на избрания стил и най-подходящия материал. Чугуните са здрави и трайни, акрилни - леки и топлинно интензивни. За малките бани е по-добре да изберете душ кабини. Тяхното предимство в компактността и разнообразието от форми. Мивката може да бъде направена от керамика или керамика, различни дизайни и всякакъв сянка. Не забравяйте, че водопроводът, обзавеждането и банята трябва да съответстват на един стил и избраната цветова схема.

Направете банята уютна и стилна просто. Основното нещо е да се разгледат всички детайли, хармонично съчетаващи функционалност и красота.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на банятаИнтериорен дизайн на банята
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Проектиране на баня с помощта на програмиПроектиране на баня с помощта на програми
Програми за дизайн на баняПрограми за дизайн на баня
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Мебели за баня закупени или по поръчка?Мебели за баня закупени или по поръчка?
Нови водопроводни инсталации в банятаНови водопроводни инсталации в банята
Как да оборудваме банята? Удобство и функционалностКак да оборудваме банята? Удобство и функционалност
Стените в банятаСтените в банята
Изборът на мебели за баня и неговите характеристикиИзборът на мебели за баня и неговите характеристики
» » Дизайн на баня Къде трябва да започна?
© 2021 BggeHat.com