Препоръки за избор на санитарно оборудване

Основното нещо е да не забравяме, че мивка с мивка, душ, вана, биде, тоалетна и мебели трябва хармонично да се съчетават помежду си. Изборът на водопроводни продукти трябва да запомните свойствата и характеристиките, използвани при производството на материали. В сърцето на избора на санитарни стоки трябва да бъде хигиена, комфорт и външен вид.

В съвременния пазар има голям избор на вани - от кръгли, правоъгълни, овални и триъгълни форми до конструкции с дръжки, подлакътници, стъпала и прозорци отстрани. Предлагат се десетки решения за оцветяване, както и индивидуална поръчка за боядисване на вана.

При избора на мивка препоръчваме да отделите необходимото внимание на отвора за инсталацията на миксера. Ако се планира че кранчето да бъде фиксирано към стената, можете да изберете мивка с един дренажен отвор. Подразделени по метода на прикачването и формата.

Изработени са предимно от порест материал - керамика. По правило керамичните обвивки работят с подходящо отношение и грижа за повече от 20 години. В производството им се използват и стъкло, неръждаема стомана и мрамор. Някои модели се доставят със защита от преливане под формата на дупка в горната част на зърната.



Препоръки за закупуване на тоалетна:
- Изберете тоалетна, която осигурява кръгово изтичане, така че водата да промива целия ръб. Такива модели са по-ефективни;
- има модели, които пестят вода, като използват половината от цевта. Тоалетната чиния ще ви хареса, ако апартаментът има брояч за студена вода;
- необходимо е да се обърне внимание на местоположението на тръбата. Тя може да бъде под ъгъл от 90 градуса или на друго място. Позицията на тръбата трябва да бъде същата като тази на тръбата за свързване на канализацията, в противен случай няма да можете да избегнете трудоемки работи по монтаж на тръби за нови водопроводни инсталации;
- има модели със специално водоотблъскващо или антибактериално покритие, които най-добре да се избират при покупка;
- Повечето модели осигуряват безшумен набор от вода. Въпреки това, ще бъде по-добре, ако разгледате този въпрос при покупка, защото никой не се нуждае от допълнителен шум в банята.

Отопляеми релси за кърпи

В банята инсталирани водопроводни кърпи. Обикновено отопляемите релси за хавлии са изработени от неръждаема стомана и са свързани с водоснабдяване. Моделите, изработени от месинг или стомана и покрити с полимерен или хромиран материал, служат до три години. Сушилните от неръждаема стомана могат да се използват безкрайно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на висококачествен мивка за миене на баняИзбор на висококачествен мивка за миене на баня
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Как да оборудваме баняКак да оборудваме баня
Кухня мивка, която да избереКухня мивка, която да избере
Монтиране на мивка за кухня майсторски класМонтиране на мивка за кухня майсторски клас
Кухненски кранче как да избирате и инсталиратеКухненски кранче как да избирате и инсталирате
Ъглова мивка за кухнятаЪглова мивка за кухнята
Как да изберем правилните водопроводни инсталации?Как да изберем правилните водопроводни инсталации?
Луксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купитеЛуксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купите
От какъв материал да си купя мивкаОт какъв материал да си купя мивка
» » Препоръки за избор на санитарно оборудване
© 2021 BggeHat.com