Монтиране на мивка с облицовка

Монтиране на мивка с облицовка

Всеки собственик на къща в вилното селище на дъщерята на капитана мечтае, че домът му е най-красивата и удобна. Разбира се, повече внимание се отделя обикновено на хола, но за да се създаде хармоничен дом, трябва да се грижите за други еднакво важни стаи. По-специално, много важна роля в това се играе банята. Често размерът на тази стая поставя определена референтна рамка за човек. Необходимо е да се уверите, че всички необходими водопроводни и мебели са налице и в пълен достъп. Ето защо, преди да инсталирате шкаф с мивка, тя трябва да избере точното място. Така че гранитогресът с мивката трябва да приляга плътно към стената или към банята. Това се прави, за да се спести място и да се улесни почистването. На мястото на говоренето, то е за такива цели и е по-добре да инсталирате мивка с облицовка. Тъй като в такъв случай ще е възможно да се съхранява голям брой хигиенни продукти и домакински химикали там.



Ако знаете как да инсталирате мивка в кухнята, можете лесно да го направите в банята. Но можете да го направите без специални познания. На първо място, важно е да изберете правилната обвивка. Проблемът е, че канализацията и водопроводните тръби са много често разположени, така че да не можете да инсталирате куб, който ви харесва. Преди да инсталирате облицовката под мивката като допълнително място за съхранение, първо трябва да намерите такъв, в който тръбите няма да се намесват в кутиите. В случай на оптимален избор е много лесно да го настроите. На мивката трябва да инсталирате дренажна решетка и да я оборудвате със сифон. По-добре е, ако сифонът има гофрирана тръба. За да прикачите миксера към мивката, е необходимо да навиете два маркуча към тялото му. След преминаване на маркучите в отвора за мивка, смесителят трябва да бъде фиксиран на гърба на мивката. За да направите това, трябва да използвате болтовете, специалните крепежни елементи и гайките, които се доставят заедно с комплекта.

Това е всичко, което трябва да се направи, преди да се вгради мивката в бордюра. В бордюра винаги има специални дупки за крепежни елементи, които позволяват на черупката да не се движи вътре в нея. С помощта на перфоратор е необходимо да пробиете дупки в стената и да прикрепите и фиксирате мивката със специални винтове. За да не мислите как да премахнете черупката с цел промяна, трябва да закрепите всичко наведнъж. В крайна сметка все още е необходимо да го свържете към водопровода. За тази цел използвайте резбовани връзки. Сифон трябва да бъде прикрепен към канализационната клапа. Използвайте гумени уплътнения, за да осигурите тясна връзка. След това трябва да проверите ключалките. Ако всичко е фиксирано правилно, няма да има операционни проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на висококачествен мивка за миене на баняИзбор на висококачествен мивка за миене на баня
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Как да инсталирате сифон за измиванеКак да инсталирате сифон за измиване
Кухненска мивка, която е подходяща за вас?Кухненска мивка, която е подходяща за вас?
Кухня мивка, която да избереКухня мивка, която да избере
Монтиране на мивка за кухня майсторски класМонтиране на мивка за кухня майсторски клас
Ъглова мивка за кухнятаЪглова мивка за кухнята
Какво предлага пиедестала?Какво предлага пиедестала?
От какъв материал да си купя мивкаОт какъв материал да си купя мивка
Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?
» » Монтиране на мивка с облицовка
© 2021 BggeHat.com