Ъглова мивка за кухнята

Всяка любовница знае колко сантиметра работната й повърхност не заема, няколко елемента трябва да бъдат поставени върху нея наведнъж: печка, кухненска мивка, работна маса. Ако кухнята е голяма, тогава не може да се притеснявате, че мивката или печката заемат много пространство, все още има достатъчно място за работния плот, където храната ще бъде нарязана и готовата храна.

Но какво ще стане, ако кухнята не може да се похвали с големите си размери? В този случай трябва да опитате да поставите мивката и печката колкото е възможно по-компактно, така че да има достатъчно място за режещата маса. Четката с четири горелки има стандартни размери, със сигурност можете да я замените с двойна горелка, но ще направят такава стъпка? Но с мивка за кухнята "игра" можете да изберете опция, която ще изпълни пряката цел и да не открадне ценните сантиметри на района.

кухненска мивка

Тези компактни опции включват ъглови мивки, които перфектно се вписват в малка кухня с L-образна мебел, а не само с това оформление.

Какъв ъгъл потъва, за да дадете предпочитание?

Ако вашите мебели са предназначени за вградени уреди, тогава е подходяща ъглова кухненска мивка. Той е монтиран на едно ниво с плота и представлява с него една цялостна конструкция. Шайбите от горната част на главата са разположени върху върха на масата и се държат от изпъкнали ръбове. Класическа версия на опцията за главата може да бъде кухненска мивка с мивка.

кухненска мивка

Материалът, от който е изработена мивката, трябва да се впише в цялостния дизайн на помещението. Сред обикновените материали може да се отбележи "неръждаема стомана", тя е най-популярна сега поради достъпността, издръжливостта и разнообразието от конфигурации. Но за по-изискан интериор, производителите предлагат керамични мивки за кухня, камък и композитни материали.

Формата може да бъде правоъгълна, кръгла и овална. Според експерти, най-практичен е правоъгълен мивка, но по-често в ъгловите кухни има кръгла мивка. Броят купи зависи само от вашите предпочитания и кухненски размери. Ъгловите шайби често са оборудвани с две правоъгълни купи, които могат да бъдат разположени в една и съща равнина един спрямо друг или под ъгъл една спрямо друга.

кухненска мивка



Някои домакини отбелязват необходимостта от втора купа, в първата можете да сгъвате измити ястия или да измивате зеленчуци, докато във втората купа ще има ястия. Други домакиня не разбирам защо елементарно кухнята голяма мивка с две купички (и всъщност отнема повече работа площ от odnochashevaya мивка), ако миене на достатъчно по една чаша.

Каквато и форма да изберете ъгъла на кухненската мивка, вземете я със страничното крило, със сигурност ще оцените удобството на този детайл. И не непременно трябва да има размер на купа, достатъчно малко и чист крило, което би органично да продължи формата на мивката.

кухненска мивка

Ъгловата мивка за кухнята може да бъде просторна и не много. Тук най-важното е да се определи неговата цел. Някои семейства предпочитат храна и дом на разходите само "хапка", в този случай, за да се подготвят лека салата или сандвич не се нуждае от много ястия, така че мивката може да бъде малка. Но за стюардеси, които всеки ден обнадеждаващи домакинства вкусен обяд и пресни сладкиши, имате нужда от просторен, дълбока мивка, така че може да се измие и високата гърнето и резултатът за печене в правилната форма.

Просто не се купуват твърде дълбока мивка, в противен случай тя ще бъде неприятно за нея rabotat- да мия чиниите, ще трябва да се огъват надолу до дъното на купата и, следователно, болка в гърба, не могат да бъдат избегнати. Оптимално е купата с дълбочина 16-20 см.

кухненска мивка

И последното нещо, което бих искал да привлека вниманието, е мястото на ъгловото измиване. Тази опция дава възможност да се използва ъгъл, който при други условия остава празен. Ако обаче го поставите твърде далеч от ръба на плота, то също ще бъде неудобно да работите за него, защото няма да можете да се доближите до долните маси.
Не по-малко интересен смесител на материали за кухнята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на кухнятаОпции за оформление на кухнята
Опции за зониране на кухнятаОпции за зониране на кухнята
Каква трябва да бъде височината на бележката за настроените домакиниКаква трябва да бъде височината на бележката за настроените домакини
Кухненска мивка, която е подходяща за вас?Кухненска мивка, която е подходяща за вас?
Как да украсяваме малка кухняКак да украсяваме малка кухня
Кухня мивка, която да избереКухня мивка, която да избере
Монтиране на мивка за кухня майсторски класМонтиране на мивка за кухня майсторски клас
Кухненски кранче как да избирате и инсталиратеКухненски кранче как да избирате и инсталирате
Ремонт на кухня в домаРемонт на кухня в дома
Какво трябва да имате предвид при ремонт на кухнятаКакво трябва да имате предвид при ремонт на кухнята
» » Ъглова мивка за кухнята
© 2021 BggeHat.com