От какъв материал да си купя мивка

Мивка в къщата е задължителна. Обикновено те са в банята и в кухнята. Има и на улицата, например, дозатор за вода за дача. А материалите, от които са направени, са много. Как да изберем?

Изчезнали са дните, когато са избрали от наличните. Да, и материалите и технологиите сега вървят напред, че има все по-немислими материали за производството на всичко. И дори такова доста общо и задължително нещо в къщата като мивка е от различни форми, вариации и действителни материали за изпълнение.



От какво мога да избирам?

За съжаление, повечето екзотични материали, като всякакви по поръчка неща, са неразумно скъпи. Всяко такива елитни мивки (https://kolo.ua/D0BFD180D0BED0B4D183D0BAD182D18B/umyivalniki-i-pedestalyi/rukomoiniki/) Баня много малко хора имат нужда. И обикновено избираме от това, което се продава в магазина, както отделно, така и като част от комплекта. И така, какво да избирате от това, което е на разположение на всички:

  • За употреба в банята най-често срещаният материал е керамика, порцелан и фаянс. Визуално ги разграничавайте справедливо, но порцеланът обикновено е два пъти по-скъп, но качеството на тези черупки е по-добро. В основата си, порцеланът е глина, която се изгаря дълго време, за да даде твърдост. Фаянсът се прави от друга технология, която е по-проста при производството, но поради това се произвежда от порест и по-трайни материали. В това отношение тя е покрита допълнително с така наречената глазура, която сама по себе си има напълно не-вечни и специфични линии на обслужване. Като цяло голямото тегло и крехкостта са недостатък на двата подвида на керамиката.
  • Умивалници метал се използва главно в кухнята, тъй като всяко желязо-меки керамика, като по този начин отбеляза, че не се е явил, максимално въздействие и невнимателно боравене ще Дент. Също така на недостатъците могат да бъдат приписани на нестабилност на драскотини и не много чист външен вид, ако грижите за мивката не е постоянен.
  • Обвивките от стъкло са предимно дизайнерски продукти, които изглеждат свежи и интересни. Но те изискват специални грижи, за да останат чисти и красиви.
  • Камък, както естествен, така и изкуствен, както и гранитни мивки, може би най-масивните от всички възможни материали. Те се използват главно като вътрешни елементи. Макар че този материал е доста практичен, той също е издръжлив като керамика и има същите недостатъци. Това ли е естествен камък, за разлика от всички материали, посочени по-горе, има леко пореста структура на повърхността и по този начин на микро-дупките стават запушена с течение на времето и цялата суета потъмнява.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на висококачествен мивка за миене на баняИзбор на висококачествен мивка за миене на баня
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Как да инсталирате сифон за измиванеКак да инсталирате сифон за измиване
Кухненска мивка, която е подходяща за вас?Кухненска мивка, която е подходяща за вас?
Кухня мивка, която да избереКухня мивка, която да избере
Ъглова мивка за кухнятаЪглова мивка за кухнята
Керамични кухненски мивкиКерамични кухненски мивки
Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?Мивка, мивка или мивка за миене каква е разликата?
Монтиране на мивка с облицовкаМонтиране на мивка с облицовка
Избор и инсталиране на мойдодира в банятаИзбор и инсталиране на мойдодира в банята
» » От какъв материал да си купя мивка
© 2021 BggeHat.com