Септична яма за тоалетна

Използването на продукти от човешкия живот е една от най-болезнените задачи. И ако животът в големия град дава възможност да не се мисли за решения, се използва активно в отпадъчни води (канализация) вода, а след това на свой собствен парцел в някои случаи е необходимо да се организира система за пречистване на отпадъчни води на местно ниво. По-специално можете да си купите или направите собствен септичен резервоар за тоалетната - е време да забравите за септични ями и подобни примитивни структури.

Просто решение за даване

В дача, където всъщност се нуждаете от септична яма за тоалетна на улицата, препоръчително е да си купите обикновен утаител. Поне това изпълнение е оптимално, при условие високо ниво на подпочвените води и малка площ крайградски район. Т.е. където няма нужда да разчитате на обработката на почвата, най-добре е да се даде приоритет на канализацията, дори ако тя е септична яма от бъчви. Инсталацията (или полипропиленов септичен резервоар), изработена от няколко малки резервоара с използване на дъждовете, изисква изпомпване на канализацията само веднъж годишно.

Септични резервоари за тоалетна

Активно пречистване на отпадни води от тоалетната

Ако се приеме в нивото на тоалетна изтичане на подпочвените води до ниска (повече от 3 м) част и самата почва има добри характеристики на дренажни (пясък, каменисти, песъчливи), тоалетната може да се настрои двустепенна конвенционален енергонезависима септичен почва с допълнително пречистване.



Все пак не трябва да се подценява качеството на експлоатация на дълбоките пречиствателни станции за отпадъчни води. При условие, че в септична яма отпадъчни води ще получите не само в тоалетната, но банята и кухнята, е препоръчително да си купите устройството, оборудвано с аератори, чрез който лесно можете да разрешите проблема с изхвърлянето на отпадъци вода. Най-малко, с компетентен подход, няма миризма от септичната ямка, която да наруши жителите на къщата. По отношение на конвенционалните системи поток (самостоятелно - тип уреждане), тогава въпросът с неприятна миризма е решен от компетентните организация на септична яма и монтаж на вентилация в тръбата за тоалетна канализация.

Избор на септична яма за тоалетната

Въпреки факта, че отпадъчните води вече съдържа необходимия брой микроорганизми в редица случаи до засилване на процесите на разграждане (това се отнася най-вече за обработката на отпадъци от черни) с помощта на специални бактерии за септични ями. Цената за тях е доста висока, но веднъж или два пъти годишно е необходимо да се използват - тази процедура опростява почистването на пречиствателните станции и помага за повишаване на ефективността на тяхната работа.

Обобщение

  • изборът в полза на определен вид септична яма за тоалетна зависи от разпределения бюджет. Най-евтиният вариант включва самостоятелно производство на септична яма за съхранение или завод с последваща обработка на почвата. Но такива танкове ще трябва да се почистват по-често от всички останали - каналната машина ще се появи поне веднъж годишно. По-скъпите инсталации като Tapas, Твер и други подобни, е по-целесъобразно да се използват тоалетната, която се намира в къща (в ситуации, с постоянно местожителство и отпадъчни води асоциация), тъй като цената на това съоръжение не е от най-ниските;
  • много важни са параметрите на земята като GWP и GPG, както и размерът на обекта и разстоянието от кладенците, кладенци и др. Не забравяйте, че използването на обработка на почвата ви рискува да изпробвате водката, която мирише далеч от розите и е малко вероятно да има положителен ефект върху вашето здраве!
  • обръщайте внимание на обема на отпадъчните води от тоалетната. В някои случаи, в същите летни условия, за портфейла ви е по-безболезнено да използвате обикновени секции

Претегли всички плюсове и минуси, можете да заложите на определен тип септична яма - най-добрата възможност за вашите условия!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична гумаСептична гума
Кумулативен септичен резервоар за ваканционен домКумулативен септичен резервоар за ваканционен дом
Септичен резервоар на устройствотоСептичен резервоар на устройството
Септик ЯлмаСептик Ялма
Как да изберем септична яма за лятна резиденцияКак да изберем септична яма за лятна резиденция
Септична еколинаСептична еколина
Септична яма 4Септична яма 4
Вертикални септични плюсове и минусиВертикални септични плюсове и минуси
Септична яма от фибростъклоСептична яма от фибростъкло
Еднокамерен септичен резервоарЕднокамерен септичен резервоар
» » Септична яма за тоалетна
© 2021 BggeHat.com