Септична топазан 10

Много семейства, които живеят в домовете си извън града, предпочитат пречиствателни станции за високо пречистване на отпадъчни води. Този подход е особено важен за големите семейства, състоящи се от двойка възрастни, техните родители и няколко деца. И често в регенерацията на канализация избор пада върху септични Тапас 10 - Монтаж на дълбоко почистване на отпадни води, чийто капацитет е 2000 литра отпадъчни води на ден. Това е достатъчно за ежедневно измиване, пълно ползване на банята, душ, кухня и тоалетна.

Септични топи 10

Ефективно решение за селска къща

За разлика от септична тип уреждане, като септична яма или Triton Micro които най-добре покажете предимствата по отношение на качеството сезонна работа в крайградски райони, Топас 10 разкрива предимства, когато се използват непрекъснато. Заводът е пластмасов контейнер, съвсем компактен за работата му, при който процесите на натрупване, утаяване и биологично третиране на отпадъчните води протичат последователно. На изхода от растението получено при 98-100 пречистена вода, която няма характеристика "канал" миризма и околната среда. Такава вода може лесно да се постави в отворен резервоар или почва, използвана за напояване на градина и т.н.

Няколко лъжици катран за септична яма Топас 10



Septic Topas 10 е летлива инсталация за пречистване на водата за дълбоко пречистване на водата. Септичен Topas апарат включва използването на въздух лифт за прехвърляне на отпадъчни води от един процес камера към друга, както и аератори, в който въздухът се вдухва електрически компресори. По тази причина такива станции се използват само в случаите, когато няма проблеми с електрозахранването у дома. Струва си да се отбележи, че инсталацията е икономична и не консумира много електричество - по-малко от хладилник.

Теглото на септичния резервоар Топас 10 достига 450 кг, така че няма очевидни причини за самоинсталация. По принцип тези станции се купуват "на базата на" ключ ", което означава доставка, монтаж и пускане в експлоатация. Въпреки тази обратна връзка за работата на станциите, които обмисляме, са добри, същите като ревютата за септичните резервоари Топол - подобни на системите за проектиране.

Въпросната цена

Цената на септична яма Topas 10 в момента е около 125 000 рубли. Не толкова малки пари, но като се има предвид високата производителност и ефективност, моделът не престава да бъде в голямо търсене сред жителите на селски къщи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
СептикСептик
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за чайките топаз топазОтзиви за чайките топаз топаз
Септични топони 5Септични топони 5
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Септични микрочиповеСептични микрочипове
Септична ямаСептична яма
» » Септична топазан 10
© 2021 BggeHat.com