Отзиви за чайките топаз топаз

С развитието на канализацията в провинцията много хора предпочитат компактни и ефективни пречиствателни станции за отпадни води - септични резервоари Топас и други подобни. Ако погледнете отзивите на септични ями Topas, оставени от различни купувачи на специализирани форуми в Интернет, става ясно, че повечето хора са доволни от извършената покупка. В тази статия ще говорим за основните предимства на Topaz и обръщаме внимание на трудностите, пред които са се сблъскали собствениците на такива септични ями.

Какви са отзивите за септични ями Topaz?

Скъп, но ефективен

Със сигурност един от най-вълнуващите от критерии при избора на септична яма за вили или ваканционен дом е себестойността на продукцията. В сравнение с много решения, септична яма, за да се даде Tapas едва ли е на ниска цена: цената на най-ниския клас модел, предназначен за използване на не повече от 5 души, е около 80 000 рубли - значителна сума дори по днешните стандарти. Но като се има предвид факта, че прегледи на септични ями Topaz (отговаря и пише имената на растения, въпреки че не е наред) по-голямата част позитивни, много хора разчитат, за да се гарантира ефективното пречистване на отпадъчните води. В крайна сметка, тъй като производителят твърди, Tapas почиства отпадъчни води от вредни замърсители с най-малко 98. Реклама обещава производителят потвърждава, обикновени градинари: след преминаване през вода станция е прозрачна и няма неприятна миризма, характерна за канализацията.



Но има едно "ВСЕ": Топас показва отличен резултат само ако работи в номиналния режим. И това означава, че по време на работа, например, септична яма Топас 5 не е разрешено да използва канализация повече от 5 души. Трябва също така да се има предвид, че при разработването на септична яма се взема предвид средният брой на отводнителите, който 1 човек "дава" на ден - 200 литра. Ако консумирате повече вода, трябва да обърнете внимание на настройките за по-голяма производителност. Същият проблем срещат купувачите на други инсталации, подобни на тези, които обмисляме. Например ревютата за септични ями Топол са подобни в много отношения с отговорите за работата на станциите на Топас.

Прегледи на септични танкове Tapas: инсталирах и само от време на време го помня

Основното преимущество на пречиствателните станции за отпадъчни води е тяхната неизискваща поддръжка. Само понякога е необходимо да се отстрани натрупаната преработена утайка - във всички други случаи септичните ями не изискват внимание. Т.е. за обажданията на канализационни машини могат да бъдат забравени, докато се наслаждавате на пълното използване на канализацията.

Но тук има някои нюанси. Фактът, че в целия диапазон на Topaz септични ями - летлив модел, работа на пълно работно време, зависи от снабдяването с електрическа енергия. Ако във вашия район има прекъсвания в захранването, трябва или да инсталирате допълнителен генератор или да се откаже септични Тапас в полза на напълно автономни решения. Това се подкрепя и прегледи на септични ями Твер (инсталации за дълбоко пречистване на водата, ефективна работа е немислимо без електричество), оставени от туристи, които имат прекъсване на захранването се появят на сайта.

Монтаж и отстраняване на пречистена вода

Въпреки факта, че инсталирането на септични ями Topas е проста, потребителите имат въпроси относно пълното изхвърляне на пречистена вода. Не всеки има възможност да вземе тръби в открит резервоар или канализационни канали край пътя. В повечето случаи е необходимо допълнително оборудване на мястото за филтриране, отчитане на нивото на повърхностните води, дълбочината на замръзване на почвата и други фактори. Заключение: Преди инсталирането на Topas е необходимо да се осигури изтеглянето на пречистена вода и това не е по-малко от 1000 литра на ден за най-скромната инсталация на Topas 5.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септични топони 5Септични топони 5
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септичен лосСептичен лос
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Septic BiotalSeptic Biotal
Септични AcoСептични Aco
Септик СцитиянСептик Сцитиян
» » Отзиви за чайките топаз топаз
© 2021 BggeHat.com