Септик Сцитиян

Сред многобройните производители на обикновени пречиствателни станции за отпадни води от седименти се отличава националната компания "Скиф-Аква", която е известна с доста ниското ниво на цените на своите продукти. В тази статия ще анализираме асортимента на септични ями "Скиф", които можете да закупите във Вашата вила или частна къща. След това, сравнявайки цената на руските танкове с чуждестранни партньори, можете да направите адекватен избор в полза на един от моделите.

Скитски септични модели: видове, размери, производителност

Всички контейнери са изработени от устойчив материал - полиетилен с ниско налягане. Специалните усилващи елементи осигуряват максимална стабилност на инсталацията и позволяват да се устои на компресията от земята. Разграничаване на съоръжения за пречистване на ниски води, конвенционални дву- и трикамерни. Производителността на такива местни станции варира от 400 до 1600 литра на ден, което прави възможно използването на такива септични ями за тоалетни, бани, частни къщи.

Модел на гамата от резервоари за предварителна обработка на отпадъчните водиМодел на инсталацията SkifProductivity, l / dayDimensions, mmNoteДължина на широчината1 H4001 5401 280850 Септична яма, независима от енергията. Ниски отвори, адаптирани за области с висок GW. Подходящ за тоалетни и вани. Почистване - най-малко 1 път годишно. Гаранция 2 години.2 H8002 7501 2808503 H1 2003 9801 28085028001 5601 2001 400 Двустенна, енергонезависима септична за широко приложение.31 2002 3401 2001 г. 40041 6003 1201 2001 400 Три секция, предназначена за постоянна употреба от семейство от 8 души.

Устройството и принципът на работа



Всички растения са конвенционални утаителни резервоари за естествено изчистване на канализацията в процеса на утаяване на по-тежки примеси. Основната надежда се крие в областта на филтрацията, преминаваща през която канализацията трябва да бъде изчистена при 98 ° С, като по този начин не уврежда околната среда. Дву- и трикамерните резервоари работят на същия принцип:

  • Отпадъците се вливат в първата камера, в която се депонират големи количества суспензии. На повърхността на течността се образува плътен филм, който в крайна сметка се утаява до дъното, образувайки утайка;
  • във втората камера, излугващите вещества също са допълнително избистрени, само тук по-тънки капчици се утаяват на дъното;
  • Подобни процеси протичат в третата камара, ако има такава
Септик Сцитиян

Разделителните стени в резервоара са необходими за последващото пречистване на отпадъчните води и концентрацията на утайките в първата камера. Ако инсталирането на такъв контейнер е въпрос на няколко часа, тогава с инсталирането на дренажна платформа ще са необходими големи усилия. Тъй като обемът на седимента се увеличава, ще е необходимо или да извършите самопочистване на септичния резервоар Skif, или да се обадите на канализационна машина. Минималното количество почистване е 1 път годишно. Колкото по-често се провежда това събитие, толкова по-ефективна е работата на утаителните резервоари и колкото по-дълъг е експлоатационният живот на филтриращото поле.

На въпроса за цената на септиците Скит

Може да се отбележи доста демократично равнище на цените на местни продукти от полиетилен. Ето защо, ако търсите запечатана камера за местно отпадни води и не се страхувате от нуждата от филтър (и че ще трябва периодично да се променя), тогава трябва да разгледате един от моделите на местните пречиствателни станции за отпадни води. На най-младите инсталации цените са повече от просто привлекателни!

Приблизителна цена на разгледаните модели на пречиствателни станцииМодел Очаквана цена1 Н20 000 rub.2 Н35 000 rub.3 Н50 000 триене.235 000 рубли.350 000 рубли.460 000 трие.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Септична молеСептична моле
Септична графикаСептична графика
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септик БялСептик Бял
Septik ekorosSeptik ekoros
Изпратете септичния слонИзпратете септичния слон
» » Септик Сцитиян
© 2021 BggeHat.com