Септична алта био

Ако решите да инсталирате местна система за пречистване на отпадъчни води за вашата селска къща, при условие, че устройството за филтриране не е включено в плановете ви, изборът в полза на пълните станции за биологично пречистване е очевиден. Вероятно сте имали време да сте убедени, че асортиментът от такива инсталации е просто огромен. Има обаче продукти, които са практически неизвестни на никого, но има и такива, които са успели да спечелят доверието на купувачите. Последната група включва септичните резервоари Alta Bio.

Избор на специфичен септичен модел Alta Bio

Алта Биопластични септични резервоари с дълбоко почистване, които са контейнери, дефинирани вътре в три камери. Производителят предлага сравнително широка гама пречиствателни станции, които могат ефективно да почистват отпадъчните води и да не вредят на околната среда с отворено изхвърляне на рециклирани битови отпадъчни води. В таблицата по-долу представяме само някои от най-популярните модели станции. Обръщаме вниманието Ви към факта, че производителят непрекъснато модернизира своите местни съоръжения за третиране, затова препоръчваме да посочите размерите на септичните ями преди да бъдат закупени.

Основни параметри на местните пречиствателни станцииМодел септичен резервоар Alta BioProductivity, l / day.Dimensional размери, mmNoteВисочина Базова диаметър Дължина × Ширина5100023001300-Един контейнер с три секции5 + 100023001500-7140023001500-7 + 14002300-2300x12501020001700/23001300/15002 резервоари: първият е еднокамерен резервоар, а вторият е трисекционна почистваща станция10 + 20001700/23001300 / -2300 × 1250

Принцип на септичните резервоари Alta Bio

Моделите, разгледани от нас, с изключение на 10 и 10+, се състоят от един резервоар, разделен на три камери. Това е вертикален септичен резервоар, в който освен секциите за утаяване на отпадни води има биофилтър. Последното е натоварване с лопата, върху което се напръскват избелените отпадни води.

Септиците за Алта Био

Комбинацията от няколко технологии за почистване прави възможно постигането на добри показатели за ефективност:

  • по-голямата част от съдържанието остава в първите две седиментационни камери, където в крайна сметка се разлага частично. След това утайката трябва да бъде отстранена;
  • Разпръскването на сиви (частично обработени) отпадни води върху товар с голяма повърхностна площ в третата камера позволява интензифициране на аеробни процеси, повишавайки качеството на пречистването. Изпомпването на отпадъчните води в биореактора се извършва многократно от икономична потапяема помпа;
  • След третирането дренажите могат да бъдат изхвърлени в открити канали или водни басейни

Няколко предложения за покупка

Когато купувате контейнери, ви съветваме да обърнете внимание на качеството на заварените шевове, които осигуряват плътността на контейнера. В някои случаи не беше напълно ласкателно. Специално внимание трябва да се обърне на инертното натоварване на биореактора, който често се състои от метални елементи (ръжда във влажна среда). Проблеми със септични ями от този тип се появяват и когато станцията не е подходящо избрана за изпълнение - измерване на вашите нужди!

Цени за септични ями Alta Bio

Не може да се каже, че цената на пречиствателните станции, които обмисляме, е значително различна от тази на подобни станции. Въпреки това септичните резервоари Alta Bio са по-евтини от пречиствателните станции за чуждестранно производство. По-долу показахме таблица с цени за най-популярните станции за модели. Данните са подходящи за 2013 г.

Приблизително ниво на цените на септичните резервоари Alta BioМодел Приблизителна цена572000 rub.5 + 85000 rub.797000 rub.7 + 110000 rub.10136000 rub.10 + 150000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Кой септичен резервоар е по-добър?Кой септичен резервоар е по-добър?
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септик БялСептик Бял
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Septik ekorosSeptik ekoros
» » Септична алта био
© 2021 BggeHat.com