Септична цистерна топо-еко

Подреждането на местната канализация в крайградската зона не е лесна задача. По тази причина много собственици на имоти купуват готови фабрични решения от най-големите производители на септични ями и също така ползват инсталационните услуги на пречиствателните станции, предлагани от специализирани фирми. В тази статия бихме искали да разгледаме септичните ями "TOPOL-ECO": индивидуални лечебни заведения, благодарение на които животът в частната къща може да се премести на качествено ново ниво. Става въпрос за линията продукти, предназначени за индивидуална употреба, която включва всички известни септични ями "Topas", "Topaero" и "Topbio".

Септичните варианти "TOPOL-ECO", считани от нас, могат условно да бъдат разделени на 2 групи:

  • автономна, която включва седиментационен тип "Topbio", които работят само заедно с обработката на отпадъчните води от почвата. Такива септични ями не изискват връзка с мрежата, а в резервоарите, заедно с процесите на утаяване на съставни отпадъци, тяхното разлагане се получава в резултат на ферментация;
  • енергозависими станции за дълбоко почистване, сред които са септичната яма Топас и инсталациите "Топаро". Принципът на действие на такива елементи на местната канализация е поетапното пречистване на отпадъчните води в процеса на аеробно разграждане на органични отпадъчни води. Работата на септични ями, зависими от енергията, е възможна само при постоянна връзка с електрическата мрежа, поради което те се използват предимно за частни къщи, които включват целогодишно живеене

Станции "Топас"

В тази статия няма да се спираме на разглеждането на септични ями "TOPOL-ECO" като септични резервоари на Топас - можете да научите повече за тях от тематичната статия на нашия уебсайт. Там, предимствата на тези станции за пречистване на отпадни води са очертани и процесът на тяхната инсталация е осветен.

"Топаро" станции

Системите за биологично третиране на отпадни води "Топаро" всъщност са модификации на септични ями "Топас", но само по-висока производителност. Така че най-младият модел може да се похвали с способността да обработва 3 кубически метра дренажи на ден, а най-старият може лесно да се справи с 32 кубчета!

Устройство и външен вид на септични ями Topaero 3

Поради тази причина е препоръчително да се купят такива инсталации за канализацията на няколко къщи или за една, но една голяма, за къща с голямо население. Септичният резервоар "TOPOL-ECO" на тази линия се характеризира с неговата способност да възприема големи натоварвания на системата (волски зауствания), без да се компрометира качеството на пречистването на отпадъчните води. Появата и разположението на станцията са показани на фигурата по-горе. Те са монтирани по същия начин като Topaz.

Септична "Топбио"

Ако се интересувате от закупуване на енергонезависима пречиствателна станция отпадни води, и нямате нищо против допълнително оборудване на зоната за почва за последваща обработка на отпадъчни води се изясни, септична яма "Topbio" - това, което ви трябва. От всички септичните ями на "Топол-еко", моделът подчертава своята простота и висока ефективност, въпреки простотата на използване на технологии за пречистване. Заводът е предназначен за почистване на 1,5 кубически метра отпадъчни води на ден, следователно може да се използва като важен компонент на местната канализация управлява всяко средно семейство (6 души).

Септични танкове Топол-Еко

Инсталацията е запечатан пластмасов контейнер, който има няколко отделения вътре: утаител, метанов реактор (ферментационна камера), биофилтър, пречиствател. Преминавайки през всяка секция, отпадъчните води непрекъснато се пречистват от големи и тънки суспензии, се отърват от сложните вещества, които са разделени в процеса на жизнената активност на анаеробните микроби. На фигурата по-горе са показани схемата за външен вид, устройството и инсталацията на септичния резервоар "Topbio" от групата "TOPOL-ECO".

Няколко думи за цените на септичните танкове от TOPOL-ECO

Що се отнася до цените на септичните ями "ТОПОЛ-ЕКО", те започват от енергийно зависимите станции за биологично третиране на отпадъчни води "Топас" в района на 80 000 рубли. и по-висока - с увеличаването на производителността. Най-достъпните инсталации на "Топаро" струват около 180 000 рубли. Автономна септична яма "Топбио" ще струва около 95 000 рубли. (без доставка). Всички цени са само за справка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
СептикСептик
Кой септичен резервоар е по-добър?Кой септичен резервоар е по-добър?
Септична графикаСептична графика
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за чайките топаз топазОтзиви за чайките топаз топаз
Септични топони 5Септични топони 5
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен резервоар на устройствотоСептичен резервоар на устройството
Септични AcoСептични Aco
» » Септична цистерна топо-еко
© 2021 BggeHat.com