Септична яма

Въпреки изобилието от оферти от производители на висок клас пречиствателни станции за отпадни води, днес все още е много популярен и се продават в големи количества т.нар резервоари за съхранение, по-специално септична Triton Н. Основна цел на септични ями е натрупването на отпадъци и тяхното последващо Евакуация на леки автомобили assenizatorskaya измерване на пълненето на резервоарите.

Септик Тритон Н.

Предимства и недостатъци на Septic Nut Septic H

Всички евтини септични резервоари от тип съхранение Triton имат само една, ако може да се нарече това, недостатък - те трябва периодично да се изпомпват. Т.е. нито за каквото и да е подреждане на автономна канализационна система в собствената й реч не излиза. Ще трябва да свикнем с често посещенията на машината за изпомпване на отпадъчни води.

Септичните резервоари Triton H са запечатани контейнери от плътен полиетилен, който не е изложен на корозивни фактори и може да се използва от много години - клиентите нямат проблеми с издръжливостта и надеждността. Продуктите се произвеждат в различни обеми: от 1 до 40 кубични метра, за да могат да задоволят нуждите както на обикновените собственици на вили, така и на постоянно пребиваващи в селска къща.



При избора на конкретен модел на септична яма се препоръчва да се оцени дневния обем на отпадъчните води, които ще се вливат в резервоара, и въз основа на получените данни да се закупи капацитет с определен обем. По този начин, нуждите на сезонните котагери могат да бъдат удовлетворени от инсталирането на септичния резервоар Triton N1, докато за селска къща, в която живее постоянно голяма част от семейството, може да няма достатъчно капацитет от десет кубика. В този случай е по-добре да обръщате внимание на пречиствателната станция или, например, да направите септична яма от бетонни пръстени със собствените си ръце.

Инсталиране на септичния резервоар

Възможно е да се монтира септичния резервоар само ако са избрани по-младите модели с минимален обем: H1, H1.5, H2, чиято маса е съответно 74, 95, 115 кг. За да инсталирате по-големи септични ями, по очевидни причини ще трябва да използвате специално оборудване. При извършване на монтажни работи е необходимо да се обърне внимание на качествените характеристики на почвата, нивото на подпочвените води и дълбочината на замръзване на почвата. Между другото, всичко това трябва да се вземе предвид в ситуацията, ако сте решили да построите свой собствен септичен резервоар от еврокъпа.

Въпросната цена

Цената на един резервоар капацитет в момента е около 10 000 рубли. Тъй като обемът на натрупания септичен резервоар се увеличава, цената се запазва. Така че за продукт от 2000 литра ще трябва да платите 18 000 рубли за 5000 литра. - 55 000 рубли, а за 10 000 литра. - 125 000 рубли.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септично в банятаСептично в банята
Септична ямаСептична яма
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септични микрочиповеСептични микрочипове
Септична ямаСептична яма
Мини септична ямаМини септична яма
Кумулативен септичен резервоар за ваканционен домКумулативен септичен резервоар за ваканционен дом
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
» » Септична яма
© 2021 BggeHat.com