Отзиви за септична яма

Когато избирате конкретен септичен резервоар за инсталиране в крайградски район или в частен дом, много хора предпочитат да се запознаят с надеждни отзиви за работата на модела на септичния модел, който харесвате. Без изключение и тези, които се интересуват от рецензии за работата на септиците Triton Mini - един от по-младите модели от производителя на "танкове" и "newts". За съжаление в докладите, изобилстващи от уебсайтовете, има повече рекламни боклук, разпространявани от името на несъществуващи потребители на пречиствателни станции, отколкото надеждна информация. В тази статия ще се опитаме да отделим пшеницата от плявата и да дадем адекватен съвет за работата на септичния Triton Mini.

Положителни и отрицателни мнения за Triton Mini

Какво може да бъде свързано с отрицателните отзиви за работата на септиците Triton Mini

Така септичният резервоар Triton Mini е пластмасов двукамерен контейнер, предназначен за утаяване на канализацията (частично пречистване) и последващо обработване на почвата (на филтриращото поле или инфилтрата). Обемът на септичния резервоар е 750 литра. Според производителя, това е достатъчно, за да се почисти 400 литра (има гаранции от 500 литра!) Мивки на ден. Това въпреки факта, че ефективната утаяване ефективно означава тридневен престой на отпадъчни води в резервоара и средният воден поток на човек е най-малко 200 литра на ден!



Проста математика: запълване на септична яма 400 литра отпадъци днес (повече от половината), утре, като добави една и съща сума (50 литра отпадни води, които са били в клетката по цял ден, се премества на почвата след лечението). На третия ден пълним още 400 литра отпадъчни води (от резервоара се премества над 400 литра отпадни води, септични ями, които са били само за два дни). Т.е. се оказва, че тази инсталация е предназначена за двудневно откриване на канализацията в септична яма. Това по някакъв начин може да повлияе на отзивите за септичния резервоар Triton Mini? Разбира се, но след няколко години експлоатация на този модел ще се появят само отрицателни отговори. Каква е причината за това?

Ролята на филтриращото поле

Филтриращото поле и инфилтриращият филтър, който работи на същия принцип, е филтър, направен от натрошен камък, пясък и естествена почва. Всеки филтър рано или късно се проваля по съвсем разбираеми причини - то просто се затваря. Поради това, колкото повече суспендирани частици навлизат в полето за филтриране, толкова по-бързо се "износва" и трябва да бъде заменено. Това е мястото, където се появява двудневният щанд в септична яма за частната къща Triton Mini!

Позитивни мнения за септичния резервоар Triton Mini

Прегледите, оставени от "купувачите" изобилстват с ласкателни забележки относно модела Triton Mini. С какво всъщност не можеш да спориш? Първо, с достъпна цена. Ако сравним офертите на други производители, септичният модел, който разглеждаме, наистина изглежда много привлекателен. На второ място, капацитетът е лек, лесен по конструктивен начин, достатъчно силен, инсталиран без проблеми от собствените му усилия - не е необходимо да се прави специален ум, за да се изкопае една яма и да се постави септична яма в нея. Подходящо е за вас, ако използвате септична яма в режим на обработка не повече от 250 литра канализации на ден, т.е. икономично прекарват водата и избягват големи едноетапни изхвърляния на отпадни води. Или залагайте на по-скъпо решение, например септична яма, ревюта за които са добри в мрежата.

Заключения и препоръки

Septic Triton Mini, независимо от това, че каквито и да било отзиви за него са оставени от самите производители, той ще се представи перфектно при икономично потребление на вода. Да, няколко души могат да използват канализация, но тук обемът на канализацията на ден не трябва да надвишава 250 литра (а не 400!). В противен случай, рано или късно мястото за филтриране ще се обявява за много неприятна миризма и висока влажност на земната повърхност. Не желаете да се занимавате с филтриращото поле - използвайте резервоара Septit N за резервоар. Само в този случай ще видите по-често канализационна инсталация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен лидерСептичен лидер
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септично в банятаСептично в банята
Септична ямаСептична яма
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септични микрочиповеСептични микрочипове
Септична ямаСептична яма
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
» » Отзиви за септична яма
© 2021 BggeHat.com