Септична яма 4

Сред всички разнообразни произведения, които трябва да бъдат направени на крайградски обект, канализацията е една от най-трудните. Преди няколко десетилетия жителите на частни къщи използваха септични ями - не най-екологичното и ефективно решение. Но по това време исканията на хората не бяха толкова големи, колкото и днес, а количествата отпадъчни води бяха много по-скромни от сега. Днес, само решения високо-производителни са подходящи за големи семейства: в нашия случай - за семейство от 7-9 души е идеален септична яма 4. Това е най-продуктивен модел в поредица от самостоятелни "резервоари", която е идеална за вили.

Септична яма 4, предназначена за 7-9 души

Изграждане на септична яма

Както беше казано по-горе, септичната яма 4 е най-продуктивната конструкция, предлагана днес от производителя на Triton Plastic LLC. Продуктът е предназначен за 9 човека и неговата производителност е 1800 литра на ден. Капацитетът на резервоара е 3,6 кубически метра. Septic Tank 4 е еднокомпонентен пластмасов контейнер с мощна оребрена повърхност, осигуряваща отлична механична якост. Дебелината на пластмасата варира в диапазона от 10 до 17 мм, материалът не е обект на унищожаване под въздействието на вещества, съдържащи се в канализацията и почвата. Т.е. можем уверено да кажем, че септичната яма е надеждна и, както уверяват производителите, може да служи за няколко десетилетия. Въпреки това, отзивите за резервоарите септични резервоари говорят за високото качество на този продукт.

Как действа септичен резервоар?



За разлика от такова съоръжение дълбоко почистване на отпадни води, както е със септична яма Tapas 5 и други подобни (въпреки възторжени отзиви за Topaz септични ями, тази функция на разглежданите системи играе значителна роля на най-новите), септична яма - енергонезависима решение, т.е. защото работата му не се нуждае от електричество. монтажните работи се основава на естествения поток на процеса на нанасяне на тежки фракции (на септичен резервоар), и последващо филтриране на избистрената вода през приготвената слой от чакъл, пясък, пръст (Infiltrator чрез аериране или област).

Монтаж на септична яма

Предвид голямото тегло на продукта (225 kg), както и значителните общи размери (3800 × 1000 × 1700 mm), инсталирането на септична яма е най-добре възложено на специалисти. Това не е, че инсталирането на този септичен резервоар изисква някакви специални познания. Просто инсталационните параметри изискват използването на специално оборудване.

Цената на септичния резервоар Танк 4

Цената на резервоара Танк 4 в момента е 67 000 рубли. Тук добавяме цената на инфилтъра - около 3000 рубли. Получаваме приблизително 70000 рубли. за автономна инсталация за ефективно почистване на 1800 литра канализации на ден.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септична яма от бетонни пръстениСептична яма от бетонни пръстени
Септична яма 2Септична яма 2
Септични топони 5Септични топони 5
Септична ямаСептична яма
Septic BioxySeptic Bioxy
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септични микрочиповеСептични микрочипове
Септична ямаСептична яма
» » Септична яма 4
© 2021 BggeHat.com