Септична яма от фибростъкло

Сред цялото разнообразие от пречиствателни станции има продукт, изработен от такъв композитен материал като фибростъкло. Тя се различава както в якост, така и в малка маса. Ето защо много септични резервоари от фибростъкло могат да се монтират със собствени ръце. В тази статия ще говорим дали е добре да си купите септична яма от стъклопласт, а също така да разгледате очевидните предимства на такива елементи за местната канализация.

Характеристики на септични ями от фибростъкло

Фибростъкло в производството на резервоари за битови отпадъчни води започна да се използва сравнително наскоро. Следователно не трябва да очаквате, че цената на готовите фабрични решения ще бъде ниска. Напротив, в целия спектър от пластмасови изделия, септичната яма от фибростъкло е най-скъпата ниша. Въпреки това, тези продукти се купуват активно и се използват за различни цели: септичен резервоар за тоалетни, бани, вили и др.

Трикамерна септична яма от фибростъкло

Струва си да се отбележи, че повечето инсталации са прости в дизайна. По правило резервоарите от фибростъкло служат като резервоар за съхранение или като инсталация за почистване на утайки от отпадъчни води. В сравнение с всички други продукти от пластмаса, фибростъкло монтаж, разпределени най-добрите показатели на устойчивост на агресивни среди, устойчиви на големи механични натоварвания, както и сравнима с ниско тегло. Капацитетът е херметичен и, както производителите уверяват, те не губят характеристиките си от десетилетия. Каналите за поддръжка се различават в унифицирани размери, така че всеки пластмасов капак за септична яма да е подходящ за тях.

Асортимент от септични ями от фибростъкло

Най-често срещаните модели инсталации, които можете да купите - Cedar, Helix, Unilos и Triton-N. Тези пречиствателни съоръжения са на разположение в широк диапазон, както по обем и в ежедневието на производителността: могат да бъдат използвани като септична яма за баня или като възел в пречистването на система на селска къща канализация. значително увеличава крайната цена на продуктите с по-висок капацитет, така че въпросът за целесъобразността на покупката им е все още отворен.

монтиране

Инсталирани контейнери от стъклопласт, както и всякакви други септични резервоари. Специална особеност е необходимостта от закрепване на контейнера, за да се избегне изхвърлянето му от почвата. Ако имате съмнения: инсталирайте септичен резервоар с гуми (безполезен и свободен разтвор) или контейнер от фибростъкло - изберете втория вариант, защото в този случай няма да развалите отношенията със съседите и да не навредите на околната среда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Септични микрочиповеСептични микрочипове
Мини септична ямаМини септична яма
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септична АкорСептична Акор
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Септични AcoСептични Aco
Септична яма 4Септична яма 4
Септична ямаСептична яма
» » Септична яма от фибростъкло
© 2021 BggeHat.com