Тръби за септични ями

Ако ще инсталирате и може би ще произвеждате септична яма със собствените си ръце, просто трябва да купите подходящи тръби за местна канализация. Освен това, тръбите са не само изисква за септичен резервоар за постигане на отпадъчни води за инсталиране и вземе от това пречистена вода, но също така да се разпространява на мястото на филтъра, ако е необходимо. Необходими са и тръби за залято устройство между отделните камери или резервоари септични ями, без да ги е немислимо компетентна организация вентилация септична яма.

Тръби за захранване и заустване, преливници

Напоследък при монтажа на септична яма се използват тръбни PVC тръби с диаметър 110 мм. Въпреки че, ако по някаква причина сте използвали чугунени тръби с диаметър 100 мм, те ще се справят по-добре с този проблем. Например, ако почвата е тежка почва на мястото и септичната яма може да се покачи леко през зимата, най-добре е да се използват твърди чугунени тръби, а не PVC, които могат да се счупят.

Какви тръби са необходими за септична яма

При самостоятелното производство на септична яма, най-вероятно ще трябва да се справите с проблема с преливни устройства. Всъщност, всичко е съвсем прозаична: използване на едни и същи PVC тръби тениски и 110 х 110, лесно можете да се изработи надеждна и ефективна мобилност, който няма да мине плува на повърхността на включването на мивки в следващата камера. Що се отнася до готови разтвори от производителите на пречиствателни станции, почти всички от септичното водохранилище за вили съсредоточени върху използването на стандартен PVC тръба с диаметър 110 мм.

Тръби за устройството за филтриране на полето

По очевидни причини, много от тях не използват инфилтрат за септична яма, предпочитайки по-внимателни решения, като филтриращо поле. В областта на филтрацията (обработка на почвата) е препоръчително да се използват дренажни тръби с диаметър 50 мм (често се продават намотки) или 110 мм, покрити или не с геотекстилен филтър или без него. Такива тръби за септична яма са перфорирани продукти, които са поставени на предварително приготвен обект. Диаметърът на тръбите се избира при отчитане на капацитета за филтриране на почвата, производителността на септичния резервоар и площта на филтриращото поле.

Организация на вентилацията

Правилното септично устройство е немислимо без организирането на неговата вентилация. За вентилатора се използва една и съща PVC тръба 110 мм. Най-често за вентилацията на зоната за аериране и септичния резервоар се използват същите тръби, които позволяват, ако е необходимо, поддръжка на септичния резервоар.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична гумаСептична гума
Septic dx инсталация и характеристикиSeptic dx инсталация и характеристики
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Мини септична ямаМини септична яма
Изолация на септичния резервоарИзолация на септичния резервоар
Вертикални септични плюсове и минусиВертикални септични плюсове и минуси
Вентилация на септична ямаВентилация на септична яма
Септична яма от фибростъклоСептична яма от фибростъкло
Мирис от септична ямаМирис от септична яма
Еднокамерен септичен резервоарЕднокамерен септичен резервоар
» » Тръби за септични ями
© 2021 BggeHat.com