Septic dx инсталация и характеристики

Септична DKSМиграцията на жителите на селските райони от градовете към селските райони се засилва. Свеж въздух, общуване с природата и неговата собствена, а не на никой, който не е зависим, сайтът привлича семейства от стари и млади. Разбира се, всеки иска да комбинира комфорта на града и очарованието на свободния селски живот. Тук и се инсталират в перални машини, са инсталирани автоматични машини и съдомиялни машини, душ кабини и просторни бани. И къде трябва да са канализацията, ако няма централна канализация? Отводнителната яма отдавна е престанала да бъде надежден вариант.

Решението е! Необходимо е да се инсталира на сайта септична яма, и проблемът с изхвърлянето на отпадъчни води е разрешен. Как да избера подходящата опция и да изберете правилната опция? Това е точно това, което ще разгледаме в тази статия.

Видове и характеристики на септичните ями

Септичните резервоари на фирмата DKS са изработени от трайна пластмаса, което улеснява транспортирането и монтажа им. За да инсталирате септичния резервоар, не е необходимо да се обаждате на специално оборудване и много усилия. В допълнение, пластмасовата обвивка не е чувствителна към гниене и корозивни реакции. Тъй като контейнерите запазват свойствата си за дълго време. По-долу е дадена таблица с основните типове септични резервоари DCS и техните кратки характеристики.

Видове и характеристики на septicoks DKS

Септичната яма се състои от три камери. Първите две са седиментационни резервоари за твърди и средни фракции. В третия контейнер се извършва последваща обработка на отпадъчните води с микроорганизми. Колониите от бактерии са фиксирани върху специална влакнеста повърхност, така че те да не се измиват с течност.



Достатъчно е да се изпомпва събраната мътилка от септичната яма веднъж на всеки две до три години. Премахването е от помпа или канална машина. Silt е отличен тор. Потопете го в почвата в края на есента, можете да увеличите добива. Особено, когато се хванеш със слана, миризмата ще изчезне сама. Просто изпомпване на кал може да бъде в компост ямата.

Поради херметичния септичен резервоар, неговата термична устойчивост и устойчивост на въздействието на подпочвените води, продължителността на експлоатацията му е дълга. При правилна работа, септичната яма ще продължи 40 или дори 50 години. Въпреки че има септична яма аеробни бактерии, за връзката му електричеството не е необходимо. Достатъчно вентилиране в капака на люка, така че колонията от микроорганизми да е функционирала добре. Също така септичната яма е устойчива на ниски температури. Не е необходимо допълнително затопляне и постоянна употреба. Можете да живеете в къща през цялата година и да оставите имотите си за зимата. Септичният резервоар ще функционира, когато пристигнете, в същия режим.

Монтиране на септични мастила

Монтаж на септична ямаЗа да инсталирате септична яма, можете да използвате услугите на специализирана организация. Често същата фирма, която го продава и монтира. В този случай инженерът ще се обади. Собственикът заедно с него ще очертае приблизителен план за местоположението на комуникациите. На купувача ще бъде предложена първоначална оценка. Между другото, информацията в него винаги е надценена, така че цената на инсталацията може да намалее. Предимствата са, че не е нужно да търсите машина за транспортиране и да страдате от окоп.

Самоинсталацията на септичния резервоар DKS изисква фундаментна шахта в площадката за монтаж и окопите на площадката за полагане на дренажни тръби. В края на краищата водата в септичния резервоар се почиства до качеството на техническата и може да се напоява.

Ямбата под септичния резервоар може да бъде изкопана след определяне на общите размери на конструкцията. Основите трябва да оцелеят след няколко дни. След инсталацията устройството се запълва с почва, смесена с пясък. Запълването се извършва на капака на контейнера.

На върха на инсталирания септичен резервоар можете да засадите цветно легло или морава. Не инсталирайте над него постоянни или временни тежки конструкции. Септична DKS трябва да се намира на място с безплатен достъп до вентилацията и почистването му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите канализация в частна и селска къщаКак да направите канализация в частна и селска къща
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септично в банятаСептично в банята
Септични топони 5Септични топони 5
Septic BioxySeptic Bioxy
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септична евасток биоСептична евасток био
Септична ямаСептична яма
» » Septic dx инсталация и характеристики
© 2021 BggeHat.com