Септична яма

Изграждане на модерна система за отпадни води в лятната си къща - не е най-лесният, най-вече, ако общите спестявания на инсталации за пречистване на отпадъчни води (септични ями). Въпреки това, производителят на прости решения за вили и селски къщи, OOO фирма "Тритон Пластмаса", предлага изобилие от атрактивни, както по отношение на ефективност и стойност на оборудването - септична Triton Mini.

Автономна септична яма Triton Mini

Triton Mini Дизайн

Септичен Triton Mini е запечатан контейнер, изработен от траен полимерен състав е устойчив на корозия в продължение на дълъг период от време (според производителя - повече от 50 години) интервал. Две отделение продукт: в първата секция на потока естествените процеси на отлагане на тежки и неразтворими фракции, както и анаеробни процеси на ферментация, във втората - допълнително пречистена отпадъчна вода чрез утаяване и преминава през филтър с плаващ слой, подложен на частично механично почистване. Резултатът от работата на нелетливия септичен резервоар Triton Mini е третирането на канализацията при 50-65. По-нататъшен процес на пречистване включва използването на инфилтриращо устройство или специално оборудвано аерационно поле, което представлява мрежа от дренажни тръби, разположени на определена дълбочина под земята. Тук протичат процесите на аеробно разлагане на органични и неорганични включвания на канализацията и качеството на пречистването може да достигне 98-100.

Предимства и недостатъци на септичния резервоар Triton Mini

Възможно е да се говори достатъчно дълго за предимствата на септичните резервоари Triton Mini. Но първото нещо, на което купувачите обръщат внимание, е достъпната цена. Сред всички разнообразни пречиствателни станции на пазара, Triton Mini е един от най-евтините с добри показатели за ефективност. Друго предимство на този модел е неговата автономия, т.е. Септичният резервоар не се нуждае от захранване и, ако е правилно инсталиран, неговата работа е независима от външни фактори. Не можем да забележим простотата на монтажните работи, които ще разгледаме по-долу. Високото качество на продуктите, считани от нас, се потвърждава и от многобройните положителни отговори за септичните резервоари на Triton Mini. Не, но без лъжица катран.



Капацитетът на този модел на пречиствателната станция за отпадъчни води е малък - само 250 литра на ден. Обемът на септичния резервоар е 750 литра. И това очевидно не е достатъчно за нормалния живот на семейство от двама души. И това въпреки факта, че производителят говори за възможно обработване на до 500 литра канализации на ден. Последното изявление и изобщо от категорията на фантастиката. Ето защо е целесъобразно да бъдете подготвени за това, че това съоръжение е предназначено за икономично използване на вода от домакинствата в страната. Той също така изисква периодична евакуация на утайката, но за разлика от съхраняващия септичен резервоар Triton H, изпомпването може да се извършва само веднъж годишно.

Инсталиране на септичния резервоар

Като се има предвид сравнително малкото тегло на инсталацията и простотата на нейното изграждане, инсталацията с септична яма Triton Mini не създава трудности за обикновения летен жител. За да се монтира този септичен резервоар, е достатъчно да се изкопчи ямата за септична яма и инфилтрата в съответствие с размерите, показани на фигурата по-долу.

Монтиране на Triton Mini

Цената на канализацията във вилата

Както вече споменахме по-горе - септичната яма Triton Mini се предлага на достъпна цена. Така че за днес този модел може да бъде закупен на цена от 18 000 рубли. Заедно с инфилтрата, инсталацията ще струва 21 000 рубли - не толкова такса за енергонезависимо решение за канализация в крайградската зона!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Компресор за септична ямаКомпресор за септична яма
Септична яма 2Септична яма 2
Септично в банятаСептично в банята
Септична ямаСептична яма
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септични микрочиповеСептични микрочипове
Мини септична ямаМини септична яма
Септична спиралаСептична спирала
Септичен резервоар на устройствотоСептичен резервоар на устройството
» » Септична яма
© 2021 BggeHat.com