Септична еколина

Сред местните съоръжения за третиране на LLC Ecoline има и високотехнологични станции за биологично пречистване и септични резервоари. Като се има предвид, че последните имат по-голям интерес поради сравнително ниските си разходи, ние ще говорим за тях в тази статия. От него ще научите какви са септичните Ecoline, какъв модел да избирате специално за вашия случай и как ще работи.

Какво представлява септичен резервоар от Еколин и как работи?

Производителят поставя тези продукти като ЛОС за летни жители, т.е. за периодична употреба. Но е добре да се отбележи, че при правилна инсталация, компетентна експлоатация и оптимални условия на почвата септичните резервоари Ecoline могат да се използват постоянно. Капацитетът е прост пластмасов двукамерен септичен резервоар: хоризонтален цилиндричен резервоар, разделен на 2 секции - тук няма електрическо оборудване. Приемателната камера заема около 3/4 от общия обем. В него отпадъчните води се изчистват от по-голямата част от леките и тежки съдържания на отпадъчните води. После през преливника частично избистряната вода навлиза в вторичния утаител, където се извършват всички същите процеси на гравитационно избистряне. И след това дренажите се насочват гравитационно към обработката на почвата (за това как септичното отводняване работи, пишехме в отделна статия).

Септична Еколин



Можете да споменавате и анаеробните процеси, протичащи в септичния резервоар Ecoline. Те обаче нямат значителен ефект върху обработката на отпадъчните води. При изхода на станцията течността в най-добрия случай ще бъде изчистена на 60 ° С. Препоръчително е да се освободи резервоарът от утайката не по-малко от веднъж годишно, защото това може да повлияе на качеството на почистване.

Редица септични резервоари Ecoline

Асортиментът от септични ями се представя с капацитет от 1500 до 4800 литра. Производителността на продуктите се изчислява, като се вземат предвид изискванията на SNiP 2.04.03-85 "Канализация. Външни мрежи и структури "- това е посочено на уеб сайта на производителя. Всъщност, ако се запознаете с документа, ще видите, че представителите на Ecoline LLC са малко неприлични (вж. Параграф 6.79).

Характеристики на утаителните резервоариОбемът на септичния резервоар Ecoline, lRaschetnaya производителност, л / ден Размери, mmдиаметърдължина150060012001300190080017002400100021002900120025003400140030003900160034004400180015002400480020002700

За болни места

Както всеки друг обикновен летливи органични съединения, септичните ями на Ecoline се страхуват много от високите нива на подпочвените води. Въпросът е, че в този случай е необходимо да се направят полета за филтриране на насипно състояние (също е необходимо да се мисли за принудителното снабдяване с изчистени отпадъчни води там), в противен случай всичко ще се сведе до замърсяване на подземните води и почвата. Така че, преди да купите такава пречиствателна станция за отпадъчни води, помислете внимателно дали ще можете да осигурите качествена почвена последваща обработка на канализацията! За съжаление, няма информация за цените на тези продукти - попитайте представителите на компанията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен лосСептичен лос
Септична акваСептична аква
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септична АкорСептична Акор
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Septic BiotalSeptic Biotal
Септични AcoСептични Aco
Септично почистванеСептично почистване
Septic RotecSeptic Rotec
Септична алта биоСептична алта био
» » Септична еколина
© 2021 BggeHat.com