Септична Акор

С нарастващото търсене на крайградски недвижими имоти за собствениците му, проблемът с пречистването на отпадъчните води стана особено остър. Решаването му при отсъствие на централна канализационна система може да използва само доказани местни съоръжения за третиране. Възможно е да се даде предпочитание на станциите за дълбоко биологично пречистване, но те са нестабилни. Как да бъдем, ако има прекъсвания на електроенергията на обекта? Опростените танкове за складиране на фабрики се приземяват. Днес ще говорим само за някои от тях - за септиците на Aquor (Aquor).

Какви са септичните резервоари на Acquore?

На първо място, Acuor - септични резервоари, изработени от фибростъкло. Днес се смята, че това е един от най-модерните материали, използвани в производството на местни съоръжения за третиране. Сред очевидните предимства на контейнерите от стъклопласт: висока якост, ниско тегло, устойчивост на агресивни среди. Всичко това се отразява положително както върху лесната работа на монтажа, така и върху издръжливостта на конструкцията. Както вече казахме, това решение е енергонезависимо, не изисква постоянен мониторинг - херметически затворен хоризонтален контейнер, разделен на 3 камери. Основните параметри на септичните резервоари Acuor са показани в таблицата по-долу.

Характеристики на септичните резервоари AquorОбем на капацитета, материал LThischina, мм Размери, mmдължинадиаметър2000525001000300052650120040006355012005000744501200

Технология на пречистването на отпадни води



Вече говорихме за работата на подобни трикамерни станции, например в статия за септичния Flotenk и други подобни. Е, повторението е майка на преподаването:

  • Домакинската канализация попада в първата камера, която от всички три е най-голямата. Тук има естествено разделяне на течността: тежките включвания под действието на гравитацията се утаяват на дъното на камерата, а по-леките замърсители се натрупват върху повърхността на течността. Околната среда в септичната яма е изчерпана в кислорода, поради което тук преобладават анаеробни процеси - ферментация с последващо разлагане на сложни вещества в по-прости. Това е заслугата на естествените микроорганизми, които присъстват във фекалните маси и други продукти от човешкия живот. В средния слой остава частично изчистена течност, която се излива в следващата камера;
  • Във втората камера се появяват същите процеси, само разделянето става по-малки фракции. Анаеробните микроби работят в целия обем отпадъчни води, тъй като вече влизат частично разградени вещества. На дъното на продуктите за утаяване на животински анаероби, на повърхността на филма и пяната (поради отделянето на въглероден диоксид);
  • подобно в последната септична камера
Септични Acuor

Но този процес на почистване не е завършен, тъй като трикамерната септична яма ви позволява да се отървете само от видимото замърсяване на канализацията. Следователно, те трябва да бъдат изпратени за допълнително почистване. Най-често се прибягва до устройството на дренажни площадки за филтриране на почвата. Тук отпадъчните води се пречистват чрез механична филтрация, а също и с помощта на аеробни микроби. За нормалното функциониране на последната трябва да се осигури вентилация - всичко, както при главния септичен резервоар и други подобни ЛОС.

За цените на септична яма Akuor

Контейнерите от фибростъкло имат един недостатък, ако може да се нарече, че в сравнение с продуктите от полиетилен или полипропилен те са много скъпи. По-долу са представени цените за септична яма Akuor, актуална за 2013 година. Купете този продукт или не - зависи от вас!

Приблизителни цени за контейнери AkworОбем на капацитета, lПриблизителна цена200038000 rub.300049000 rub.400076000 rub.500090000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична зелена скалаСептична зелена скала
СептикСептик
Септична графикаСептична графика
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септична акваСептична аква
Септична спиралаСептична спирала
Септик АспенСептик Аспен
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
» » Септична Акор
© 2021 BggeHat.com