Септик Аспен

В допълнение към широк спектър от чуждестранни разработки, на пазара на системите за третиране са представени много местни производствени станции. Сред тях има както сложни ЛОС, така и обикновени утаителни резервоари, оборудвани с допълнителна камера за биологично пречистване. Само в последната категория са аспенските септични резервоари, които нямат нищо общо с едноименното дърво. В тази статия ще разгледаме дизайна, основните характеристики, принципа на работа и също така ще говорим за цените на този продукт, като не забравяме и обратната информация за операцията.

Основни характеристики на септичните резервоари Aspen

Системата е комбинация от двукамерна камера и камера с биофилтър. В действителност, такова септични със собствените си ръце не е проблем - общ седиментационен резервоар в стоманобетонна сграда. Инсталацията е енергонезависима, но изисква устройство за отводняване. В момента в момента се произвеждат 3 модела септични резервоари Aspen, чиито характеристики са дадени в таблицата по-долу.

Основни характеристики на септичните резервоари AspenПроизводителност, m3 / ден Маса, кг Габаритни размери, mmдължинаширочинависочина1380026001050135028000420012001600311000300021001550

Принцип на действие

  • Битовите отпадъчни води се вливат в първата камера за утаяване в гравитация, в която се запазва основната маса на тежки и леки инклузии. Тук във времето се образува минерализирана утайка. Анаеробни процеси на разграждане на органични вещества частично се появяват;
  • освен това частично избистрената течност влиза в втората утаителна камера, където се извършват процеси, подобни на тези за приемната камера;
  • в третата камера е налице биологично натоварване, чиято основна цел е механичното филтриране на отпадъчните води и задържането на колонии от аеробни микроби, които обработват малки включвания на отпадъчни води

Изцедете така пречистената течност в полето за филтриране. Отводняването на септичния резервоар е подредено съгласно стандартните схеми.



Септик Аспен

Предимства и недостатъци на септичните резервоари Aspen

Първото нещо, което хваща окото ви, е внушителната маса на инсталацията. Т.е. освен за монтаж работа е малко вероятно да успее, защото за тях трябва да използвате специално оборудване, от тук и толкова двусмислена обратна връзка за работата на септични резервоари Aspen. Между другото, вие също ще трябва да мислите независимо от транспорта на гарата. Към бележката: такава септична яма е по-лесно и по-евтино да се направи от собствените си ръце директно на мястото на инсталацията. Затоплянето на септичния резервоар се осъществява с помощта на топлоизолационни материали от експандиран полистирол. Що се отнася до предимствата, можем да отбележим простотата на дизайна, липсата на проблеми в съгласие със SES: продуктите имат цялата необходима придружаваща документация. Структурата е тежка, така че не може да се страхувате от нейното "изкачване". Производителят дава гаранция от 3 години, предлагайки решения на проблеми при транспортирането, инсталирането и поддръжката.

Към въпроса за цените

Колко е такова удоволствие? На пръв поглед цената е доста адекватна и сравнима с тази за подобни решения. Но ако вземете предвид, че доставката и монтажът ще струват около една и съща сума, можете да помислите за закупуване на по-добра система за третиране на отпадъчни води. По-долу сме предоставили приблизително ценово ниво за 3 Aspen септични модела. В крайна сметка изборът винаги е ваш. Като такива, похвални или неудовлетворени прегледи на работата на станциите, които не сме забелязали. Забележка: тези цени са индикативни и подходящи за 2013 г. Винаги можете да ги проверите на уеб сайта на производителя.

Очаквана цена на съоръженията за третиранеПроизводителност, m3 / ден.Приблизителна цена167000 rub.295000 rub.3120000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична зелена скалаСептична зелена скала
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Септична молеСептична моле
Септик ГрийнуейСептик Грийнуей
Септична графикаСептична графика
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Септик БризСептик Бриз
Септичен лосСептичен лос
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септична АкорСептична Акор
» » Септик Аспен
© 2021 BggeHat.com