Септична моле

В тази статия ще разгледаме следващата серия от модели за местно лечение, предлагани от местния производител. Става въпрос за чайките Mole, произведени от компанията Kirov "Aquamaster". Много собственици на крайградски недвижими имоти се интересуват от евтини и прости решения за инсталирането на независима канализационна система и често са привлечени от продуктите на Aquamaster. Ние ще говорим за модел гама, устройството, принципа на работа, припомняния и цени за септични резервоари Mole - всичко, което трябва да знаете, преди да купуват директно.

Модели и основни характеристики

Производителят предлага хоризонтални и вертикални септични резервоари с различни обеми. Те са изработени от полиетилен с ниско налягане, оборудван с впечатляващи усилващи елементи, което ги прави устойчиви на въздействието на почвата. Моделите могат да бъдат оборудвани с помпи за принудителна евакуация на изчистени канализации и могат да бъдат абсолютно енергонезависими. Производствената фирма често се среща с клиентите си, за да можете да преговаряте с тях за производството на продукти, които се различават от типичните пречиствателни станции. В такива резервоари е възможно да се адаптира компресорът за септична яма, превръщайки я в реални станции за дълбоко биологично пречистване. Стандартните модели и техните параметри са показани в таблицата по-долу.

Обем и общи размери на резервоаритеМодел на септичен резервоар MoleПотребителски обем, lРазмерни размери (заедно със закрепване от изкачване), ммдължинаШирина / диаметървисочинавертикална: единична, двойна камера1800-17802250вертикална: една, две, трикамерна3600246019002250хоризонтална еднокамерен1170180015001440

Принцип на експлоатация и монтаж на мостове

По-рано вече казахме, че "Аквамастър" предлага вертикални и хоризонтални модели на септични ями с различен обем. Всички те работят като резервоари за съхранение, а в последния етап на пречистването на отпадъчни води, дренажът на септичния резервоар е задължителен. Един мол може да работи като летливи органични съединения и като акумулатор. За да се предотврати плаването на конструкцията, тя е оборудвана със специално закрепване. Помислете за работата на вертикални и хоризонтални резервоари в режим на пречистване на отпадни води.

Вертикални модели

Те са най-удобно използвани в райони с ограничена територия. Има едно-, дву- и трикамерни контейнери. На преливниците са монтирани биофилтри (ръкави) във всеки от тях, които в същото време служат като механичен филтър и основа за развитие на колонии от микроби. Ако е необходимо, може лесно да се получи и почисти. Също така си струва да се отбележи наличието на тръбата за захранване - тя също може да бъде незабавно почистена с блокиране. Голяма част от сивата битова отпадъчна вода може директно да бъде изпратена до втората камера на резервоара - това се осигурява от неговия дизайн (наличие на дюзи). Утайката се изпомпва, когато е необходимо.



Септична моле

Хоризонтални модели

Хоризонтални септични резервоари Молът се произвежда само в една версия - еднокамерен капацитет от 1170 литра. Но никой не възпрепятства да купи няколко такива контейнери и да направи дву- или трикамерни летливи органични съединения. На изхода на резервоара е инсталиран натоварване от тропота (биофилтър). Устройството може да бъде оборудвано със специално устройство от изкачването. Като цяло неговата работа не се различава от работата на вертикалните модели.

Отзиви за "молове"

Като септични резервоари за вили, продуктите, считани от нас, са много, много добри. Тя е силна, трайна, предполага използването на прости и ефективни механизми за третиране на канализацията. Разбира се, ще е необходимо да се размине с областта на филтриране или специално кладенец за обработка на почвата. Но няма какво да се направи. Отзивите за септични ями Моле са предимно положителни. По време на мониторинга в Интернет отбелязахме очевидния интерес към този продукт. Вероятно важната роля принадлежи на цените, установени от производителя на мощности. Прочетете за тях по-долу.

Ценоразпис

Цената на септичните резервоари Молът е по-малък от капацитета на подобен обем. За да не бъдем неоснователни, ние представяме данни за цената за тях през 2013 г. Можете лесно да ги сравнявате с цените на подобни продукти от други производители.

Оценени разходи за септични ями Mole (данни за 2013 г.)Капацитет на модела МолПриблизителна цена без прикачване от изкачване (това все още е +10000 rub)Вертикално (1800 литра)еднокамерни28000 rub.двукамарен33000 rub.Вертикално (3600 L)еднокамерни50000 rub.двукамарен55000 rub.trilocular60000 rub.Хоризонтална еднокамера (1170 л)18000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична графикаСептична графика
Септични лобовеСептични лобове
Мини септична ямаМини септична яма
Кумулативен септичен резервоар за ваканционен домКумулативен септичен резервоар за ваканционен дом
Септичен лосСептичен лос
Септична спиралаСептична спирала
Септична АкорСептична Акор
Септични AcoСептични Aco
Септик СцитиянСептик Сцитиян
Септично почистванеСептично почистване
» » Септична моле
© 2021 BggeHat.com