Септик Бионич

Залагането на готови местни съоръжения за обработка е необходимо да се изберат продукти от фабрично производство. Само в този случай можете да разчитате на някаква гаранция за качество и стабилност на системата. В тази статия бихме искали да говорим за сеновите резервоари Bionic, които се доставят от най-големия производител на пластмасови продукти - Bionik-SPB. В момента предложените ЛОС са популярни в районите на Москва и Ленинград. Основната ни задача в рамките на тази статия е да опишем моделната гама от сенообразни резервоари Bionic, техните характеристики и възможности, за да говорим за това как работят тези съоръжения за третиране.

Кой септик Бионич избира?

Моделът обхваща четири станции с различен капацитет, предназначени за 4-15 души. Bionic е полипропиленов септичен резервоар, многокамерен, оборудван с аератори. Използването на полипропилен позволява да се постигне висока устойчивост на корозия и дълготрайност на пречиствателните станции. Независимо от факта, че всички модели принадлежат към категорията на енергозависимите, с краткосрочно прекъсване на електрозахранването работата на станциите продължава. Почти няма ограничения на климатичните изисквания: инсталацията ще работи в сърцевината на жертвата и в 30-градусова слана.

Появата на септична яма Бионич

Технология на пречистването на отпадни води



Работата на този септичен резервоар се основава на използването на потенциала на аеробни микроорганизми. Капацитетът на ЛОС е мултикамерен, участъците са оборудвани с аератори за фино барботиране на насищането на отпадъчните води с кислород в атмосферата. Активната утайка с такава технология за пречистване на отпадъчни води постоянно е в "режим на работа": суспендираното състояние насърчава най-пълния поток от микробиологични процеси. Мъртвите микроби, продуктите от жизнената им активност и неразтворимите включвания постепенно образуват утайка. Ако е необходимо, той се отстранява ръчно или с помощта на канална машина.

По уверенията на производителя отпадъчните води, пречистени в септична биоксия, могат да бъдат изхвърлени в канавката или в приемния кладенец (и по-нататък - в земята). Изхвърлянето може да се извърши или чрез гравитация или чрез помпа (действително за високо ниво на подпочвените води).

Цени за септични ями Bionic

Що се отнася до разходите за инсталациите, които обмисляме, това е една от техните слабости. Разбира се, ако имате нужда от септична яма за частна къща и сте готови да платите 100 000 рубли. Няма да ви притеснява цената на VOC Bionic. Но за лятна резиденция за закупуване на такива станции се оказва някак не евтино. Вие обаче можете да видите сами.

Моделът гама на Bionic станции и тяхната ценаМодел на станциятаМаксимален прогнозен брой потребители, хораОчаквана ценаBionic-1498000 rub.Bionic-27107000 rub.Bionic 312128000 rub.Bionic-415190000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен ЕкопанСептичен Екопан
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Septic BioxySeptic Bioxy
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септик АспенСептик Аспен
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Септични кълновеСептични кълнове
Септик СцитиянСептик Сцитиян
» » Септик Бионич
© 2021 BggeHat.com