Септични кълнове

В тази статия ще бъдат разгледани съоръженията за обработка, произведени от GC EkoProm, най-големият производител на полиетиленови продукти. Продуктите, произведени от него, са забележителни, преди всичко от оригиналния им дизайн и ниските разходи. Наред с други неща, септични резервоари Rostock - а именно, те ще бъдат обсъдени - можете да си купите почти навсякъде. Всичко като цяло ги прави един от най-важните конкуренти на септични ями, направени сами.

Септичната линия на Росток

Всички съоръжения, за които ще говорим в рамките на статията, принадлежат към категорията на енергонезависимите, т.е. може да се използва на всякакви обекти, където има проблеми с електрическата енергия. Наименование на модела говори за себе си: Мини, лято, вила - можете да изберете капацитета на малък капацитет, което е достатъчно, за сезонно ползване в страната, както и че е възможно да се намери по- "мощен" инсталация, септична яма за вилата. Прави впечатление, че всички контейнери са направени на основата на безпроблемно технология, така че когато са инсталирани правилно, че никога да имате проблем с почтеността станция. Най-интересните технически параметри на пречиствателните станции от ГК "ЕкоПром" са представени по-долу в таблична форма.

Основни характеристики на септичната серия RostockМодел септична RostokObem, lProductivity, л / ден. Габаритни размери, ммдължинаширочинависочинамини1000250128011001700от предградията1500400170011201840къщичка30001000236014402000

Принцип на септичното семейство Rostok



В обичайния смисъл, Rostok е двукамерен септичен резервоар, в който има камера за механично отлагане и също така така наречена филтрационна камера. Принципът на работата на септиците може да се опише по следния начин:

  • първи отпадъчни води се подава чрез гравитация в получаващата камера, снабдена с гасител надолу по веригата (на теория, такова решение трябва да се неутрализира мътност натрупани утайки на дъното на контейнера). Тук основно се получава разделяне на включването на отпадъчните води в твърди и леки фракции, както при конвенционалните заселници;
  • Така изтичащият поток влиза в камерата за филтриране (подадена отдолу нагоре), състояща се от екран и сорбционен филтър. Последният е 200 мм слой зеолит, който трябва да се реактивира всяка година чрез измиване с разтвор на обикновена сол;
  • Пречистени с около 70-80 течности трябва да се подложат на допълнителна обработка: почвата или в специални биофилтри, например с натоварване от експандирана глина
Септик Росток

Утайката се изпомпва от каналната машина според нуждите, но поне веднъж годишно. За засилване на анаеробните процеси могат да се добавят специални добавки към растението.

И отново за цените и рецензиите

Цените, изброени по-долу, са приблизителната цена на "голите" контейнери. Необходимо е да се разбере, че за една пълноценна работа на почистващата система ще е необходимо или да се извършат мащабни земни работи, да се организира полето / кладенецът на филтрацията или допълнително да се купи биофилтър. Но дори това не представлява сериозна заплаха за вашия портфейл. За да видите това, сравнете представените цени с цените за подобни септични конструкции на Rostock. Свидетелствата на хората, които се осмелиха да инсталират тези контейнери, също свидетелстват за продуктите на GC EkoProm. Често клиентите отбелязват високо ниво на консултанти, които работят в тази компания. И това не е достатъчно за половината от продавачите на пречиствателни станции за отпадни води!

Приблизителни цени за пречиствателни станцииСептичен модел RostockПриблизителна ценамини20000 rub.от предградията30000 rub.къщичка50000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Капацитет за септична ямаКапацитет за септична яма
Септична молеСептична моле
Септик ГрийнуейСептик Грийнуей
Септична графикаСептична графика
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септична спиралаСептична спирала
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Септични AcoСептични Aco
» » Септични кълнове
© 2021 BggeHat.com