Септични карати

Някак си се е случило, че всеки продукт, отбелязан с печата "Произведено в Германия" има някакъв магически ефект върху потенциален купувач, което предполага високо качество на продукта. Местните пречиствателни станции на Graf не са изключение. По-рано вече говорихме за септичните резервоари на Херкулес за тяхното производство, днес говорим за други възможности - септични ями Карат-С. Както винаги, ние ще се опитаме да разгледаме възможно най-обективно свойствата на съоръженията за третиране, ще разкажем за техния принцип на работа, както и за цените на продуктите на германския производител.

Относно устройството и моделната гама на резервоарите Карат

Отвън контейнерите Karat-C изглеждат много достойни и надеждни. Тези септични ями са изработени от полипропилен, имат характерна оребрена повърхност - това се дължи на ребрата на твърдостта. Всъщност контейнерът се състои от две части, които са свързани чрез интелигентно заключване. Те се произвеждат в различни обеми, могат да се използват в последователни или паралелни системи за пречистване на отпадъчни води. Основните параметри на моделната гама на разглежданите септични ями са представени в таблицата по-долу.

Важни характеристики на резервоарите Carat-SМодел Septic Karat-Sobem, l Маса, кг Габаритни размери, mmдължинаширочинависочина3270012020801565201043750150228017552200548001851985243066500220239021902710

Как действа?

Въпреки огромната популярност на септичната яма, която разглеждаме, графът не предлага нищо необичайно - Карат-С е обикновен заселник. От всякакъв капацитет от моделната гама можете да направите дву- или трикамерна инсталация, която да утаи канализацията - просто вмъкнете или премахнете една или две от подвижните прегради. В последния етап необходимото условие за почистване е преминаването на частично избистрени отпадъчни води през филтърните полета. Графиката предполага използването на собствени тунели - нещо подобно на инфилтрите в септичните ями. Естествено, периодично ще трябва да се обадите на каналите за изпомпване на натрупаната утайка от дъното на резервоара. Това "болни" всички подобни решения - по друг начин.



Септик Карат-С

Предимства и недостатъци на септичните резервоари Karat-S

Единственият значителен недостатък на това решение е неговата цена, както можете да видите по-долу. Но има много предимства:

  • широк спектър от модели и значителен обем от резервоари (подходящ за сезонна експлоатация на местни канализационни системи, както и за постоянна употреба);
  • много възможности за оформление. Можете да направите трикамерна септична яма от един голям резервоар или да комбинирате няколко резервоара в системата;
  • Здрава конструкция, състояща се от две части. Благодарение на този капацитет е удобен за транспортиране (можете да използвате личен транспорт) и да инсталирате;
  • прост и бърз процес на сглобяване

Подобно на всички подобни ЛОС, септичната ямка Karat-S не трябва да се инсталира на места с висок UGW, защото В този случай полето (кладенец или тунел) на филтрирането не може да се справи с неговата функция.

цена от

Доближихме се до най-вълнуващия въпрос: "Колко е септична яма?" За любителите на евтини решения новините не са най-приятните. Цените на полипропиленовите контейнери с немска продукция започват от 50 000 рубли. Колкото по-голям е техният обем, толкова по-висока е цената. Това е естествено. Приблизителната цена, която можете да видите в таблицата по-долу. Данните са подходящи за 2013 г.

Очаквана цена за танкове Karat-SМодел на септичния карат-SПриблизителна цена355000 rub.485000 rub.5115000 rub.6140000 rub.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
СептикСептик
Септична молеСептична моле
Септик ГрийнуейСептик Грийнуей
Септична графикаСептична графика
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септична АкорСептична Акор
Септик АспенСептик Аспен
» » Септични карати
© 2021 BggeHat.com