Септик Херкулес

Известен в чужбина като производител на пречиствателни станции, Graf представя широка гама от продукти, сред които най-бюджетен вариант е септичната яма Херкулес. Доста достъпни цени позволяват използването на такива съоръжения в страната, както и за селски къщи, където хората живеят постоянно. От тази статия ще научите за нейния дизайн, производителност, експлоатационни характеристики, обратна информация за работата на инсталацията и, разбира се, за цените.

Характеристики на дизайна и основни характеристики

Резервоари за пречистване на отпадъчни води Херкулес може да се сравни с резервоара на резервоара: малки размери, капацитетът на централата варира чрез свързване на допълнителни резервоари, цената е почти една и съща. Но има и някои нюанси:

  • Произвежда се на основата на полипропилен, усилен с фибростъкло, който осигурява твърдост на конструкцията и устойчивост на компресионни сили отстрани на земята;
  • Състои се от две части, благодарение на което е по-удобно да се транспортира и може да се инсталира дори в сутерена;
  • гаранцията на производителя - не по-малко от 15 години

За да оценим размера на системите, които обмисляме за пречистване на отпадни води, таблицата по-долу е дадена по-долу, в която са включени и цените на резервоарите за пречистване на отпадъчни води.

Размери и приблизителна цена на германските септични резервоари ХеркулесМодел Габаритни размери, mmПотребителски обем, ценаx11600 × 1350 × 10901 60025 000 рубли. - 30 000 рубли.x22 контейнери с размери 1600 × 1350 × 10903 20050 000 рубли. - 55 000 рубли.x33 контейнери с размери 1600 × 1350 × 10904 80070 000 рубли. - 75 000 рубли.

Монтаж и монтаж



Както вече казахме, Херкулес е контейнер за събиране, състоящ се от две части. Последно свързване с запечатване профила и специални уплътнения - оказва се, едно парче дизайн с една единствена камера. Такова изпълнение се използва в случаите, когато участват няколко последователно свързани капацитети, като например 2 или 3. Ако не изискват по-слабо инсталация, преди сглобяването на вътрешната част на септичен Hercules, ограничена от дял на 2 или 3 камери. Сглобената контейнера се монтира в готови яма, но също така да се постави върху повърхността на земята или в мазето. не се изисква допълнително оборудване за септична яма, ако след лечението ще се извършва на импровизиран поле проветряване. В противен случай ще трябва да купите инфилтритор.

Септик Херкулес

Принцип на действие

Пречиствателната станция за отпадъчни води, която обмисляме, е анаеробна септична яма от седимент. Т.е. Основната част от замърсяването се отлага на дъното на резервоара и периодично е необходимо евакуацията на утайката. На изхода на резервоара е подвижен механичен филтър, филтриращото вещество, в което е скала от вулканичен произход. Това решение позволява да се подобри качеството на пречистването на отпадъчните води и да се удължи живота на филтриращото поле (срещу зашиване).

Отзиви на собственика

Като се има предвид фактът, че септичните ями на Херкулес се появяват сравнително наскоро на вътрешния пазар, няма отрицателни прегледи на тяхната работа. Това може да се дължи на наистина ефективна технология за почистване или с кратък период на работа. В края на краищата, основните оплаквания за работата на такива утаителни резервоари се появяват след 3-5 години употреба. Сами по себе си контейнерите, които разгледахме при преработката на битови отпадъчни води, са прости по конструктивен начин, поради което са много чувствителни към режима на работа. С оглед на гореизложеното препоръчваме използването на такива контейнери в страната.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
СептикСептик
Септична графикаСептична графика
Septic BioxySeptic Bioxy
Септичен лосСептичен лос
Септик БялСептик Бял
Септична спиралаСептична спирала
Изпратете септичния слонИзпратете септичния слон
Септик АспенСептик Аспен
Септична фантазияСептична фантазия
Септик ГуаноСептик Гуано
» » Септик Херкулес
© 2021 BggeHat.com