Изпратете септичния слон

Сред доста широка гама от пречиствателни станции за дълбоководни води продуктите на местния производител със силното име Elephant бяха изгубени. Това е станция, състояща се от няколко серийно свързани вертикални резервоара, във всеки от които се утаява, биологично пречистване и дезинфекция на канализацията. От тази статия ще научите за устройството на този септичен резервоар, принципа на неговото функциониране, някои нюанси на работата на такова оборудване. Не забравяйте да посочите цените за септични резервоари Elephant.

Относно размера на биореакторите и производителността на растенията

На първо място, той е пластмасов септичен резервоар, дебелината на стените му не надвишава 10 мм. Освен това, за ефективно капацитет на обработка не трябва един, но тяхната комбинация: биореактор 2 (един от които - резервоара за аерация), както и съставянето на последващо освобождаване на третираните отпадни води. Производителят предлага доста широк кръг от пречиствателни станции за вода, по-долу сме посочи няколко характеристики, най-популярни за вили и частни къщи за състоянието на постоянно пребиваване.

Ефективност и общи размери на отделните септични сглобкиПроизводителност на модела, л / денРазмер на първия и втория елемент, мм (диаметър × височина)Биореактор 1 етап Bioreactor 2 етапа41 0001390 × 13901240 × 235061 5001240 × 23501240 × 235082 0001240 × 23501240 × 2350102 5001240 × 23501240 × 2350

Принцип на действие



Преди да се почистят и извадят от инсталацията канализацията на 98 (според уверенията на производителите), те трябва да преминат през 3 етапа на пречистване:

  • в първия биореактор се извършва по-голямата част механично, а след това биологично пречистване. Вече на този етап в работата са включени аеробни микроорганизми, за които помпата създава идеални условия за живот. Повечето от неразтворимите включвания се намират на дъното на приемащата камера;
  • пълно биологично пречистване се осъществява във втори биореактор с четири ограничени секции. Решаващата роля принадлежи на т. Нар. Активно имиумно натрупване на микробни колонии, които вземат пряко участие в разграждането на органичните отпадъчни води. Периодично утайката се изпомпва от втория резервоар до приемането, което повишава ефективността на пречистването на отпадъчните води и позволява да се говори за многоетапна биологична обработка;
  • във втората камера има също хлоринатор, предназначен за дезинфекция на пречистена вода. Освен това, водата се изпомпва в сондажа, където, ако е необходимо, може да се обработва от ултравиолетови лъчи. Така работи септичната яма за дълбоко почистване.

Септичен слон

Цени за системата и обратна информация за работата

Ако сравним считат местни пречиствателни съоръжения с подобни станции, например, с септични ями и други YUNILOS "topasopodobnymi" решения, цената на първите блокове със сравнима производителност до 10 000-15 000 рубли. по-горе. Наред с другите неща, е необходимо да се вземат предвид сложността на работата на инсталацията, труда им входа и, като следствие, високата цена на поръчване на станция "до ключ". Дали тези цени за септични ями на слона са оправдани - това се преценява само от потенциални купувачи. Що се отнася до коментарите на хора, които пречистване на водите, използване на това решение в техния район, то със сигурност си струва да споменем за станцията на ресурсите "пълнеж", което не е толкова голям, колкото бихме искали. Освен това почистването на инсталацията е невъзможно без включването на канализационна машина и това е допълнителна цена. Ето защо, преди да купите един от моделите от семейството на слонове, препоръчваме внимателно да прецените плюсовете и минусите!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен лидерСептичен лидер
Septic BioxySeptic Bioxy
Септичен лосСептичен лос
Септик БялСептик Бял
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Septic BiotalSeptic Biotal
Септични AcoСептични Aco
Септичен анионСептичен анион
Septic RotecSeptic Rotec
Септична алта биоСептична алта био
» » Изпратете септичния слон
© 2021 BggeHat.com