Септик Бял

Изучавайки предложенията на фирмите, участващи в производството и продажбата на пречиствателни станции, вероятно сте забелязали, че много модели септични резервоари, дори от различни производители, не се различават по никакъв начин един от друг. Това твърдение е от значение за предмета на нашата статия - септична яма Байкал, която е много подобна на септичния Helix и други трикамерни инсталации. Тази бележка ще ви позволи да научите за дизайна на резервоара за пречистване на отпадъчни води, принципа на неговото функциониране и може би най-интересната цена.

За асортимента и дизайна на септичните резервоари на Байкал

Смятаме, че контейнерите са изработени от устойчив материал - фибростъкло, имат цилиндрична форма и се характеризират с плътност, здравина и издръжливост. Всъщност, техният живот е неограничен, ако не вземете предвид възможността за механични щети. Такива инсталации са подходящи като септична яма за частна къща, къща, тоалетна, баня. Основното е да изберете правилния капацитет с неговия полезен обем. Не забравяйте, че висококачественото почистване е възможно само при тридневно утаяване на канализацията в размер на 200-250 литра на човек на ден. Фирмата-производител предлага капацитет от 2, 3, 4 кубически метра - най-популярните решения за селски къщи.

Принцип на действие и местоположение на кораба с ЛОС

Преди отпадни води ще бъдат използвани за последваща обработка на почвата (или Infiltrator за септична яма, или на домашно поле проветряване), те трябва да премине през три камери септична Байкал:

  • в първия контейнер се запазва обемът от неразтворими или трудно разтворими във вода. Някои от тях в крайна сметка ще потънат до дъното, някои ще плават на повърхността, постепенно ще се окисляват. Приемащият камерата е около половината от общия обем на контейнера, и че най-бързо ще бъдат замърсени отпадни води включвания (периодично, най-малко един път годишно, ще трябва да се почиства на утайка);
  • във втората камера се създава кислородна среда, така че тук се развиват анаеробни микроби, които частично обработват органичните и неорганичните компоненти на отпадъчните води. Поради жизнената си активност комплексните вещества преминават в по-проста форма, някои от тях се утаяват в дъното на камерата;
  • Последният раздел служи за по-нататъшно изясняване на канализацията. Тук в по-голямата си част се утаяват най-тънките суспендирани твърди частици, което прави възможно повишаването на ефективността на почистване до 60 ° С и по този начин да се удължи живота на аерационното поле с няколко години
Септик Байкал

Всичко това се свежда до факта, че продуктите, които обмисляме, играят ролята на обикновен заселник, чието инсталиране не е много трудно, но когато настроите аерационното поле, ще трябва да се върти!

Цени на продуктите

Ако цените на септичните ями "Байкал" се сравняват с цените за подобни капацитети, тогава можем да отбележим тяхното по-демократично ниво. По-долу представяме текущата прогноза за 2013 г. за прогнозните разходи за най-популярните модели на станции. Всичко, от което се нуждаете, е да изчислите необходимия обем запечатан капацитет и да оцените цената на септичния резервоар. Ние, на свой ред, препоръчваме подобна инсталация за лятна вила, където резиденцията е сезонна, а използването на вода е икономично.

Оценени разходи за септични ями на БайкалОбем на капацитета, с. Приблизителна цена227 000 рубли.336 000 рубли.448 000 рубли.

Друг нюанс: обърнете внимание на качествените характеристики на почвата, тъй като те са много важни при изграждането на място за филтриране, отговорно за окончателното обработване на отпадъчните води. Не забравяйте, че един от враговете на прости станции за почистване на битови отпадъчни води - високо ниво на подпочвените води!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септичен лосСептичен лос
Септична спиралаСептична спирала
Септик АспенСептик Аспен
Пластмасов септичен резервоарПластмасов септичен резервоар
Септик ГуаноСептик Гуано
Septic BiotalSeptic Biotal
Септик СцитиянСептик Сцитиян
Септик ХеркулесСептик Херкулес
Септична алта биоСептична алта био
Септични каратиСептични карати
» » Септик Бял
© 2021 BggeHat.com