Отзиви за септични ями топола

С проблемите, свързани с уреждането на канализация, рано или късно е изправен всеки човек, който е направил избор в полза на живот и почивка в собствената си къща. Някой първоначално поставя въпроса за придобиване на наистина удобно и ефективно решение, докато други предпочитат първо да "се наслаждават на предимствата" на оперирането на септични ями. Както и да е, в крайна сметка, много спирка на гарата избора дълбоко канализация - септични ями топола, за работата, която се повлиява добре, повечето купувачи. Нека се опитаме да разберем какво е свързано с такива ласкателни отзиви за тополовите септични танкове и да отделим истината от обичайната фантастика.

Тополови серии от септични резервоари

Идеята за глинени тополи

В момента септични ями от два типа са много популярни:

  • септични резервоари от топола, които напомнят за изграждането на станции за пречистване на отпадъчни води Topas;
  • септични резервоари от типа "Танк", които работят на принципа на утаяване на отпадъчните води и тяхното последващо филтриране на почвата. Между другото, ревютата за септичните ями на Triton, които също са част от тази група, са доста добри, особено сред летните жители. И това въпреки простотата на дизайна.

Септичните резервоари от топола са компактни контейнери от трайна пластмаса, които са очертани в няколко камери. Оборудването е предназначен за последващо пречистване на отпадъчни води по време на утаяване, механични смачкване големи примеси, интензификация на жизнената дейност на аеробни микроорганизми и последващото им биологична трансформация на органични съединения. Тези растения се произвеждат в различен капацитет, така че не е трудно да се избере септичен модел.

Положителна или отрицателна обратна връзка?

От септичните ями, третирани от нас, заслужават добри клиентски отзиви, затова това са сравними показатели за ниска цена и висока ефективност. Ако сравним цените на пречиствателните станции за отпадъчни води в Топол с цените за модела "Топас", тогава ще видим значителна разлика. Така че най-младият модел, септичната яма за къщата на Топол 5 е по-евтин от аналоговия за 10 000 рубли!



Следващото нещо, върху което се акцентират тополите, е работата на растенията. Ако човек се вгледа в обема на рециклируеми отпадъци станция, може да се отбележи, че за монтаж на 5 души той е 1100 литра, 8 души - 1900 литра, за 10 души - 3300 литра. Какво означава това? И фактът, че септичните резервоари на Топол, за които реакциите в мрежата са толкова добри, се правят с известна разлика, т.е. позволява на всеки човек да прекарва повече от 200 литра вода на ден.

Предвид компактния размер, пречиствателната станция за дълбоки води може лесно да бъде инсталирана на ръка. Лесен за инсталиране работи е поразително: необходимо е да се копае яма и окопи, попълнете долната част на мм слой от пясъчник 100, сложи го септична топола, се свържете с тръбопроводи и захранване, попълнете страни със смес от пясък и цимент - всичко станция е готов за битка! Разбира се, дори септичен резервоар Triton mini, ревютата за които също са доста добри, могат да се похвалят с лекота на монтаж. Но какво ще кажеш за удобството да го използваш?

Факт е, че експлоатацията на септичните ями Топари не изисква извикване на канализационни машини, което не може да се каже за други пречиствателни станции за отпадни води. Достатъчно е да почиствате камерата няколко пъти годишно за натрупване на отработена утайка, а септичната яма ще служи като вяра и истина в продължение на много години. Il може да се използва и като отличен тор!

Някои нюанси

Все пак може да се отбележи един "но" в септичните танкове Топол - тяхната енергийна зависимост. Поради тази проста причина станциите са много чувствителни към липсата на енергия и не показват максимална ефективност, при условие че има прекъсване на захранването.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за чайките топаз топазОтзиви за чайките топаз топаз
Мини септична ямаМини септична яма
Септичен лосСептичен лос
Септик АспенСептик Аспен
Септични AcoСептични Aco
Септична алта биоСептична алта био
Вертикални септични плюсове и минусиВертикални септични плюсове и минуси
» » Отзиви за септични ями топола
© 2021 BggeHat.com