Септична евасток био

Септик Евосток Био снимкаВ частния сектор има редки случаи на централна канализация. Следователно всички жители търсят решения за проблема с канализацията сами. Някой копае канализационна яма, някой източва всички канали в най-близката дерета. Но най-екологосъобразното, прост и рационално решение ще бъде инсталирането на септична яма.

Evo Stok Bio предлага трикамерни дизайни с различен капацитет. В продуктовата линия са представени септичните резервоари с най-малък капацитет и триизмерните модели. Всеки септичен евакуек е надеждна конструкция, чиито характеристики ще бъдат разгледани по-долу.

Дизайнът на системата за почистване на Евосток

снимка на септичното устройствоПродуктите на компанията са представени с издръжлив пластмасов корпус. Дебелината на стените е 8 мм. Това е достатъчно, за да се противопостави на сезонното разрастване на почвата. Допълнителна защита се осигурява от напречните скоби. В допълнение, тази дебелина е оптимална за намаляване на теглото на конструкцията.

Външно септичната яма Евосток изглежда като стъпков цилиндър с един или повече танка. Най-малките септични резервоари се представят от единичен резервоар с вътрешно отделение. В септичните резервоари на големи резервоари всяка зона е представена от отделен резервоар.

Функционалните отделения са разделени на неравномерни обеми. Съотношението на отделенията е 2: 1: 1. В най-големия капацитет, дренажът се утаява. Големи фракции се установяват на дъното. От тях се образува слой от гниене, който се отстранява. По-малките примеси се утаяват във втория резервоар на септичния резервоар. Той е предназначен за окончателно почистване на течността преди био-почистване. Благодарение на такава система окончателният филтър за пречистване се запушва по-бавно, като удължава работата без поддръжка.

Веднъж в третия резервоар течността преминава през филтър с бактерии. Изпомпването се извършва с помпа от Kerher. Помпата работи за 15 минути с почивка от 45 минути. Почистването е напълно безшумно. Тъй като дори има септична яма до къщата, не е нужно да се притеснявате.

Филтърът е гъба, изработена от пластмасови влакна. Тяхната твърдост осигурява постоянно разстояние между слоевете. Почистете гъбата средно веднъж годишно. При големи отломки почистването е по-честа.

Септична евасток биоинсталация на строителството



фото монтаж септична евастокПреди да инсталирате септична яма, трябва да определите местоположението й в имота. Не изкопавайте яма за строеж, която е твърде близо до основата на къщата. Създайте септична яма в открит район с възможност за достъп за почистване.

Ако нивото на подземните води в района е ниско, земята се уплътнява и се шлайфа. Ако съществува риск от създаване на септична повърхност:

  • дренажна система за дренажна вода;
  • основна плоча с вградени бримки;
  • добре затворен дренаж.

Septic Evostok Bio е фиксиран към табелката със специални кантове.

Входът на канализационната тръба към септичния резервоар е разположен на височина не по-голяма от 150 см от горната част на почвата. Полагане на тръби трябва да бъде в изкоп с уплътнен пясък. Наклонът на основата е от 5 до 10 мм / м.

Към канализационната система е необходимо да се свърже качулката. Тя трябва да бъде на 500 мм над горната част на покрива на сградата. Не е допустимо да се направи ъгъл от 90 ° в него.

Септичният резервоар се инсталира с помощта на ниво сграда. Тя трябва да се намира без никакви изкривявания, в противен случай тя ще пречи на работата.

Обратното запълване на изкопите под септичната яма се извършва със смес от цимент и пясък. Пропорциите на запълването са съответно 1: 7. Можете да приложите само пресято пясък. Всеки слой запълване с 20 мм се подлага на набиване.

Третираните отпадъчни води могат да бъдат отделени от конструкцията самостоятелно или чрез помпа. Septic evostok bio почиства канализационната вода с 90 °. Това дава възможност да се използва пречистена течност като техническа вода за напояване на територията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кой септичен резервоар е по-добър?Кой септичен резервоар е по-добър?
Септична молеСептична моле
Септична гумаСептична гума
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септична ямаСептична яма
Септик с биофилтър, биосептиченСептик с биофилтър, биосептичен
Септична АкорСептична Акор
Септични каратиСептични карати
Как да изберем септична яма за лятна резиденцияКак да изберем септична яма за лятна резиденция
Септична флораСептична флора
» » Септична евасток био
© 2021 BggeHat.com