Септични микрочипове

Сред широкия спектър от септични резервоари, произвеждани от "Тритон пластмаса" ООД, септичната яма Triton-Micro е по-младият модел с минимална производителност. Това го прави най-достъпното решение, което е подходящо за използване в условия в страната. Тази пречиствателна станция за отпадни води е проектирана да обработва минимални количества отпадъчни води и следователно се използва основно за тоалетни.

Септична яма за вилно селище Triton-Micro

Изграждането на септична яма Triton-Micro

Septic-Triton Micro е компактен, запечатан капацитет от 450 литра. Капацитетът на този модел е 150 литра на ден, така че няма нищо общо с използването на вода при работата на Triton-Micro. Продуктът е изработен от устойчив полимерен състав, който позволява съхраняването на първоначалните качества на септичния резервоар в продължение на десетилетия. Уредът е еднокамерен и служи за едноетапно утаяване на отпадни води. Високата ефективност на пречистване се постига само ако са изпълнени условията на работа (без да се превишава максимално допустимия обем от отпадъчните води), а септичната яма работи заедно с инфилтрат или е оборудвана с филтриращо поле. За разлика от резервоарите за съхранение, като септичния резервоар Triton H, моделът, който обмисляме, не изисква често посещение на канална машина. Но въпреки това периодично е необходимо да се почисти контейнерът с неразтворими остатъци - тази процедура не може да се избегне навсякъде.

Септична за тоалетна за страната - не повече и не по-малко!

Преди да закупите резервоар Triton-Micro Septic, е необходимо да разберете, че тази пречиствателна станция за отпадъчни води е проектирана да обработва черни канализации от тоалетната на страната. В същото време продуктът показва добро качество на преработката, при условие че има минимално количество отпадъци. Въпреки максималния капацитет на производителя от 150 литра, е по-добре да използвате този септичен резервоар в икономичен режим - не повече от 100 литра канализации на ден. В този случай може да се разчита на пълноценно утаяване на фекално вещество и последващо аеробно разграждане на фино диспергирано органично вещество върху аериращото поле.

Предимства на септичния резервоар Triton: автономия, монтаж, цена



Както всеки друг продукт, например септичен Triton Mini или цялата гама от модели "резервоари", Triton-Micro принадлежи към категорията автономни, т.е. нелетливи разтвори. Това е много важно предимство за продуктите, които обработват отпадъчните води. Следователно, този септичен модел може да се използва дори и в "места, които не са богати на богове", където има проблеми със захранването и използването на по-скъпи станции за дълбоко почистване е просто невъзможно.

По отношение на инсталирането на септична яма Triton-Micro, тогава купувачите и няма никакви въпроси, поради своята малка маса и простота на дизайна. Инсталацията на резервоарите се извършва съгласно схемата, показана на фигурата по-долу, и включва поземлени работи (изкопаване на яма за септична яма и инфилтрат, копаене на траншеи за тръбопроводи и др.). Като се има предвид малкия обем на септичния резервоар и малката дълбочина на монтаж на резервоарите, Triton-Micro и инфилтрираният слой допълнително се изолират със слой топлоизолация, която се намира в горната част на пречиствателните станции. В противен случай автономният септичен резервоар Triton Micro през зимата може да замръзне и да се счупи. Отстрани септичната яма е поръсена с пясъчна и циментова смес, дъното на изкопа е покрито с пясък. Дъното на изкоп за инфилтрата е натоварено с натрошен камък и чакъл.

Монтаж на септична яма Triton Micro

Много приятно изненадващо е цената на пречиствателните инсталации Triton-Micro. Както вече беше споменато, ниската цена е едно от очевидните предимства на по-младия модел "младоци". Така че цената на модела Micro е едва 9000 рубли, а когато купува заедно с инфилтрата - 12 000 рубли.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасов кейсон за сондажПластмасов кейсон за сондаж
Отзиви за септична ямаОтзиви за септична яма
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Отзиви за септични ямиОтзиви за септични ями
Септично в банятаСептично в банята
Септични топони 5Септични топони 5
Септична ямаСептична яма
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септична ямаСептична яма
Мини септична ямаМини септична яма
» » Септични микрочипове
© 2021 BggeHat.com