Как да изберем биде правилно

Този елемент от санитарен фаянс, подобен на биде, се е увеличил популярността на нашия пазар сравнително наскоро. Факт е, че почти всички качествени водопроводни инсталации в бившия СССР са оскъдни и поради сравнително малкия размер на бидетата, бидето може да се побере далеч от всеки апартамент. И много купувачи нямат достатъчно информация за видовете бидета, тяхната цел.

Проблемът с малките бани се решава много просто - премахването на преградата между банята и тоалетната, което я прави комбинирано. Още по-добре, ако тоалетната и биде са закупени една марка: така че те ще бъдат идеално пригодени един към друг.

Биетите са на пода и са спрени. Производителите не дават никаква разлика между тях. Но типът биде трябва да бъде избран според типа тоалетна чиния, така че да изглежда хармонично. В края на краищата, бидето във външния му вид просто напомня тоалетната. Този водопровод онлайн магазин е чудесно място за избор на биде.

На днешния пазар има огромен брой сортове биде. Те могат да бъдат керамични изделия, стомана и дори да се отърват от злато. Но най-търсеното днес е биденето на санитарен фаянс и порцелан. Някои качествени марки санитарен фаянс в техния външен вид не са по-ниски от порцелан. Но бидетата от порцелан са много по-скъпи от конвенционалните. Поради това някои домакини не оправдават избора на порцелан.

От хигиенна гледна точка обаче, порцеланът е много по-предпочитан от санитарния фаянс, тъй като този материал се характеризира с по-малко хигроскопичност и порьозност. Ето защо, грижата за бидета от порцелан е много по-лесна и удобна. Порцелановите водопроводни инсталации значително по-малко забавят замърсяването, което също запазва външния си вид.



За да закупите успешно, трябва да попитате за водата в биде. Тя може да бъде от различни типове - хоризонтална, вертикална, наклонена и трябва да съответства на вида на входа на канализацията в апартамента.

Биетите обикновено са оборудвани със стандартни входове за миксера. Това улеснява тяхната поддръжка, което ви позволява да изберете най-подходящите опции за аксесоари.

Бидетата има и аератор, който променя посоката на струята. На пазара има огромно количество такива аксесоари. Избира се и долният вентил.

Има и модификации на бидета - биде-биде и тоалетната биде. Капакът работи от електричество, а също така има функциите на сешоар. Тоалетната купа е оборудвана с малък миксер и душ. Такива хигиенни елементи струват по-малко от биде. Но това е много по-удобно да се използва, така че, ако е възможно, по-добре е да инсталирате този конкретен парче санитария.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на висококачествен мивка за миене на баняИзбор на висококачествен мивка за миене на баня
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Височината на инсталацията за параметрите за избор на тоалетна чиния и методите за инсталиранеВисочината на инсталацията за параметрите за избор на тоалетна чиния и методите за инсталиране
Как да оборудваме баняКак да оборудваме баня
Как да изберем правилните водопроводни инсталации?Как да изберем правилните водопроводни инсталации?
Луксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купитеЛуксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купите
Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
Инсталиране на инсталацията в банята Цени ВидеоИнсталиране на инсталацията в банята Цени Видео
» » Как да изберем биде правилно
© 2021 BggeHat.com