Избор на биде

6Родовото биде е Франция, където това устройство е било използвано през 18 век. Оттам идва името на това устройство, предназначено за спазване на интимна хигиена. Оригиналният биде изглеждаше като малка вана на краката, на която седеше на върха, като кон. Топла вода се използва за измиване. С развитието на водните технологии външният вид на устройството се е променил, а бидето се е подобрило на тоалетната, като има отделна връзка с водоснабдяването и канализацията.

Дизайн функции на биде

В хода на подобряването на дизайна на кранчето на таблата, производителите заменят миксера, който се различава от обичайната способност да регулира посоката на водната струя с помощта на въртящата се глава на аератора.

Бидето няма капак и седалка. Дори ако някой произвежда модели с капак, те са изключително декоративни. Ето един онлайн водопровод, който ви предлага да закупите биде на достъпна цена.

Като материал за производство на порцелан или фаянс. Порцелановият продукт се счита за по-надежден и издръжлив. Въпреки, че бидетата от всякакъв материал ще продължат достатъчно дълго, за да функционират правилно, но продуктът от фаянс е по-лош от плаката, образувана с течение на времето. Следователно, желателно е да вземете биде на порцелан.

Много производители на санитарен фаянс обикновено произвеждат биде с тоалетна в една колекция. Ето защо, за любителите на последователен, унифициран стил, е желателно да се вземат и двете теми наведнъж.



Инсталиране на биде

Видовете приставки тип "биде" могат да бъдат разделени на два вида - под и стена. Последният тип е доста популярен и удобен от гледна точка на спестяване на свободно пространство в тоалетната. Въпреки това, ако тоалетната с монтиране на пода, тогава бидето е желателно да инсталирате същото.

Разликата между поставянето на бидето и тоалетната е, че не само студената, но и топлата вода трябва да бъдат доведени до бидета. За да не се пара с регулирането на температурата на водата, струва си да вземете модел с термостатен миксер. В такова биде, оптималната температура се настройва веднъж.

Хибридни тоалетни чинии

Има тоалетни, които изпълняват и двете функции на биде. От техните обичайни роднини, те се различават само от увеличения размер на резервоара за отводняване. Устройството е доста сложно, тъй като е запълнено с електрически части и разклонена водоснабдителна система. Това се отразява на тяхната цена, така че широкото разпространение на такива тоалетни чинии не са получени. Но за апартаментите, в които има миниатюрна баня, такъв модел може да стане желателен.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор на висококачествен мивка за миене на баняИзбор на висококачествен мивка за миене на баня
Как да изберем тоалетната, за да не съжалявате по-късно?Как да изберем тоалетната, за да не съжалявате по-късно?
Подмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентилиПодмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентили
Как да оборудваме баняКак да оборудваме баня
Кухненски кранче как да избирате и инсталиратеКухненски кранче как да избирате и инсталирате
Как да изберем правилните водопроводни инсталации?Как да изберем правилните водопроводни инсталации?
Луксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купитеЛуксозни ВиК Какво да изберете ВиК и къде е по-добре да го купите
Настройка на банятаНастройка на банята
Проектирайте дома сиПроектирайте дома си
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
» » Избор на биде
© 2021 BggeHat.com