Ремонт на водопроводно оборудване

Ремонт на водопроводно оборудване

При ремонта на водопроводната инсталация най-често се включва почистване на сифона. Сифони е устройство, което има воден уплътнител и не позволява газове и други миризми от канализационната система да влязат в сградата. Сифона се намира под мивката на мивката или кухнята, под банята, тоалетната, биде. Най-често сифонът е запушен с мазнини, сапун, косми, отпадъци от храна и т.н., което предотвратява бързото протичане на вода.

За да премахнете този проблем, изплакнете сифона с гореща вода. Ако това не даде желания резултат, тогава е възможно да излеете една супена лъжица сода каустик в сифона, след това излейте около един литър вряла вода. В този случай е необходимо да се спазват мерките за сигурност.

В допълнение, днешната гама домакински химикали предлага огромен избор от гелове, разтвори, прахове, които допринасят за почистването на сифони и канализационни тръби. При избора на домакински почистващи продукти за почистване на сифони и тръби е необходимо да се вземе предвид материалът (чугун, пластмаса), от който са направени. Това е необходимо, за да не се повреди целостта на материала.

Нека да преминем до най-честите грешки на дренажния резервоар, което може да се случи, дори ако наемете апартамент в близките предградия.

Ако между крушата и седлото има вода - трябва или да смените крушата или да изправите тягата.



Постоянна преливане на водата чрез преливане, причинено от износването на диафрагмата - замяната на диафрагмата.

Вода се влива в резервоара в горната позиция на поплавъка: поплавък е напукан - замяна не poplavka- плуват регулира - да поплавъка в желаната позиция, която е огъната или изправи рамо, към който е прикрепен.

В случай на бавно напълване на резервоара с вода, причината е запушването на отвора на клапана. Елиминира почистването на отвора на клапана.

Ремонтът на фугата на тръби от чугунени чугуни е необходим в случай на изтичане, което се получава при разхлабване на камбанарията или ако в нея са образувани пукнатини. За ремонт на съединението се освобождава от стария циментова суспензия с помощта на длето и чук, се приема от стария caulked верига силикон става смазана бельо верига, мента азбест цимент хоросан. Решението се състои от: портланд цимент - седемдесет процента, азбест - съответно тридесет процента от теглото.

За да се елиминира кондензацията е станало на тръбопровода е необходимо да се следи съдържанието по начина на вентилационната система и да се осигури достатъчно въздух през вентилационните отвори в помещението от сини сливи, един - два сантиметра в долната част на вратата на тоалетната.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Миризмата на канализация в частен дом, как да разберете причината и да премахнете лошата миризмаМиризмата на канализация в частен дом, как да разберете причината и да премахнете лошата миризма
Почистването на канализацията в частна къща е като да се разбиете сами по себе си?Почистването на канализацията в частна къща е като да се разбиете сами по себе си?
Как да свържете пералня с канализационна мрежаКак да свържете пералня с канализационна мрежа
Как да инсталирате необходимите инструменти и процедура за свързване на съдомиялната машинаКак да инсталирате необходимите инструменти и процедура за свързване на съдомиялната машина
Почистващ килим избираме народни и химически продуктиПочистващ килим избираме народни и химически продукти
Монтиране на мивката към стената в банятаМонтиране на мивката към стената в банята
Защо тоалетната мирише като канализация, търсим и премахваме огъня на вонятаЗащо тоалетната мирише като канализация, търсим и премахваме огъня на вонята
Мирисът от канализационната система в апартамента се одитира и елиминираМирисът от канализационната система в апартамента се одитира и елиминира
Как да инсталирате сифон за измиванеКак да инсталирате сифон за измиване
Изплакване на отоплителни батерииИзплакване на отоплителни батерии
» » Ремонт на водопроводно оборудване
© 2021 BggeHat.com