Стъпка по стъпка инсталирането на мотивирана обвивка в банята

Ние ще анализираме стъпка по стъпка инсталирането на мостовата черупка под плота на масата. Заедно ще събираме дренажната система под мивката и ще я свържем към водопровода в банята.

Стъпка 1: Монтиране на кранове за тръбопроводи и миксери

Монтирането на мивката в банята започва с отстраняването на щепселите от изходите за вода, които са на изхода от стената. След това вентилираме клапаните за топла и студена вода, като предварително опаковаме резбовата връзка с лента или паста с паста. За да може вентилът да приляга плътно към стената, уплътнението трябва да покрива цялата нишка. След завъртане дупките на ъгловите кранчета под гъвкавите тръби трябва да се поставят нагоре. Завъртете клапаните, както е показано на снимката. За да спестят пари, отделните кранове могат и не правят, но ако се установи теч, цялото водоснабдяване трябва да бъде блокирано, а не един от крановете.

Монтаж на смесители за миксер

Поставихме шайбата на място, сложихме я на нивото и изчертахме контура с молив.

Очертайте контура на мивката с молив

Свързваме гъвкавите маркучи за вода за топла и студена вода. Обикновено стандартното окабеляване е кратко, така че трябва да го купите отделно. При монтажа не забравяйте да поставите уплътнение и тънка гумена лента, за да предотвратите изтичането на вода от кранчето. Резба миксер звук около маркучи през отвора на задната страна черупката избран алтернативно гума и метал машина, се завинтва в щифт клапан и гайката затегнат. миксер закрепена към мивката.

Закрепете миксера

Стъпка 2: Монтирайте мивката към плота на масата

В непосредствена близост до инсталиране на мивката в банята, ние палто цялата външния ръб на отвора на бял силикон, без да се излиза извън описаните окръжности с молив. Тъй като силиконът няма да играе за брони черупка и да го заключа отвътре, създаване на надежден печат.

Нанесете уплътнител върху горната част на масата

След прилагането на силикон връщаме корпуса в оригиналното му местоположение, като го фиксираме стриктно по маркираната линия и го притискаме плътно. Излишната силиконова кърпа се изтрива с влажна кърпа.

Избършете излишния силикон

Стъпка 3: Запечатване на шевовете

Продължаваме да запечатаме ставите на мивката с плота. За да направите всичко възможно най-точно и да не размазвате уплътнителя по цялата повърхност, залепваме окръжността около мивката и ръба на водопроводната мрежа с лента за боядисване.

Запечатване на фуги

Разстилайте ставата със силикон и развържете шева с пръст или пластмасова шпатула.

Смазваме ставите със силикон

Отстранете лентата с влажна кърпа, внимателно отстранете излишния силикон. Горната инсталация на корпуса на дъното е свършила.

Мивка след премахване на излишния силикон

Стъпка 4: Доставяне на гъвкави маркучи на водоснабдяването

Вече сме свързвали гъвкави маркучи с миксера, е време да ги донесем до външното водоснабдяване. За опаковане на крана, не използвайте печатна платка или паста с паста, тъй като в края на всеки маркуч има гумена лента. Закрепваме маркучите един по един на крана на студена и топла вода. Гъвкавото окабеляване е напълно инсталирано.

Гъвкаво подаване на маркучи

Стъпка 5: Монтиране на дънния дренаж

Продължаваме да инсталираме дънния дренаж. За монтаж избран хромиран долен вентил на немския производител Gro Welle. Отстрани на врата му има дупка под преливника. Ако водата в мивката е зададена над зададеното ниво, тя ще премине през преливника.

Преливане на мивката



Ние събираме системата, отварянето на врата и преливането трябва да съвпадат.

Събиране на системата за преливане

В горната част на шията поставяме един силиконов уплътнител.

Инсталиране на силиконовото уплътнение

Завийте второто силиконово уплътнение отдолу на резбата на гайката.

Монтиране на уплътнението

Добре затегнете свързващата гайка с ключ.

Затегнете гайката

В края на краищата ние завинтваме долната дренажна щепсела на мястото й.

Монтиране на долната дренажна дюза

Стъпка 6: Сглобяване и свързване на сифона

Преди да разберете подробностите за сифона, ние събираме конструкцията.

Разопаковайте сифона

Свързваме стъклото с държача за чаши, без да забравяме да поставите уплътнителя. Уплътнете уплътнението равномерно, без изкривяване, за да предотвратите изтичане. На тръбата, свързваща врата, сложи гайка капачка и конична уплътнението, поставете структура в горния отвор на сифона и затегнете. Свържете гофрирана, поставен върху конусовидната гайка и уплътнението, въртене в умерени количества.

Сглобяване на сифона

 На гайката на шията ние завинтваме сифона, без да забравяме уплътнението.

Закрепваме сифона към мивката

Затегнете резбовите връзки на сифона, изправете гофрирането, както е необходимо, и извадете клона му в канализационната тръба.

Монтиране на сифон в канализацията

Стъпка 7: Проверете мивката за течове

Мивката вече е завършена. Сега отворете инструменталните кранове отдолу, стартирайте водата и проверете точките на свързване за течове. Всички сухи, можете да използвате.

Мивката е готова

Видеоклип стъпка по стъпка за монтажа на корпуса

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтиране на мивката към стената в банятаМонтиране на мивката към стената в банята
Гъвкаво водоснабдяване за инсталационен алгоритъмГъвкаво водоснабдяване за инсталационен алгоритъм
Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?
Водоснабдяване на банятаВодоснабдяване на банята
Свързване на котела по стъпка стъпка по стъпкаСвързване на котела по стъпка стъпка по стъпка
Как да сменим чешмата в кухнята, разбиваме стария и поставяме новКак да сменим чешмата в кухнята, разбиваме стария и поставяме нов
Разпределение на водата в частна къщаРазпределение на водата в частна къща
Как да инсталирате миксер за мивкаКак да инсталирате миксер за мивка
Как да отвиете кран-ос, ако той е свързан с четири доказани методиКак да отвиете кран-ос, ако той е свързан с четири доказани методи
Поетапна инсталация на загрята релса за хавлии с по-ниска връзкаПоетапна инсталация на загрята релса за хавлии с по-ниска връзка
» » Стъпка по стъпка инсталирането на мотивирана обвивка в банята
© 2021 BggeHat.com