Инсталиране на инсталацията в банята Цени Видео

Много от нас вероятно срещнаха модерни тоалетни, в които тоалетната беше разположена на определена височина от пода, а зачервяването изобщо представляваше само два бутона за промиване на водата. Днес ще разгледаме такъв важен аспект като инсталирането на тоалетна инсталация, с помощта на която ще бъде фиксирана нашата тоалетна чиния.

Подготвителна работа

Първата стъпка е премахването на величините, според които правим коректното маркиране на бъдещата инсталационна система. Днес най-популярната компания е инсталацията от Giberit.

Инструментът, от който ще се нуждаем за инсталиране:

  1. Пробиване и тренировка;
  2. Ниво на строителството;
  3. Гаечни ключове: 17 и 19, 10 и 13.
  4. Рулетка, молив и отвертка.

Също така трябва да имате предвид, че нашата нова система се вписва във вашия бъдещ интериор.

Монтаж на инсталацията



Първо прочетете инструкциите, които идват с инсталационния комплект. И така, обърнете се към маркера за нашата система, трябва да вземете предвид всички пропуски и тръби за свързване, така че те да са достъпни за инсталационна работа. Самата канализационна тръба трябва да има достатъчно наклон.

  1. След маркирането започваме да фиксираме рамката на пода.
  2. Сега с помощта на плъзгащи се рамки трябва да изберем оптималната височина на окачването за тоалетната. След това фиксирайте горната част на рамката и поставете скобата.
  3.  Пластмасовият капак е въртящ се, който има правоъгълна форма, е монтиран върху скобата и ще съответства на височината на инсталацията.
  4. След това поставете монтажната рамка директно върху пода и към стената.
  5. За закрепване е по-добре да вземете специални щекери с размер 10 мм. Благодарение на което нашата система ви позволява безопасно да поправите инсталацията.
  6. Сега това е ред на окачена тоалетна чиния, като правило, модерните инсталационни системи са универсални и подходящи за всички видове тоалетни чинии.
  7. Втулките за фиксиране на тоалетната чиния са най-добре завинтени с плоска отвертка. Също така е полезно да използвате уплътнителен материал за сигурно фиксиране между тоалетната седалка и болтовете.
  8. Проверяваме всичко по ниво и едва след това стабилно фиксираме филетата си.

Свържете и проверете цялата система

Извършваме всички необходими връзки и продължаваме да инсталираме бутона за освобождаване на затвора със специален клапан, резервоар за източване. Но преди това вече трябва да имате пълна кутия с профили за гипсокартон, с която шие цялата ни инсталация.

Струва си да се отбележи това монтаж на тоалетна инсталация, цена остава на разположение за повечето купувачи и варира от 300 UAH до 1000 UAH (1200 - 4000 рубли) в зависимост от разходите за работа. Успех.

Монтаж на инсталацията в тоалетната видео:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да инсталирате тоалетна в частна къща на дървен подКак да инсталирате тоалетна в частна къща на дървен под
Как да изберем тоалетната, за да не съжалявате по-късно?Как да изберем тоалетната, за да не съжалявате по-късно?
Как правилно да инсталирате тоалетна чиния с ръцете си стъпка по стъпка майстор класКак правилно да инсталирате тоалетна чиния с ръцете си стъпка по стъпка майстор клас
Ремонт на тоалетната чинияРемонт на тоалетната чиния
Дали това е ноу-хау, което свикна с тоалетната?Дали това е ноу-хау, което свикна с тоалетната?
Смяната на тоалетната седалка правилно инсталираме новите водопроводни инсталацииСмяната на тоалетната седалка правилно инсталираме новите водопроводни инсталации
Тоалетна чиния, която избираме и инсталирамеТоалетна чиния, която избираме и инсталираме
Височината на инсталацията за параметрите за избор на тоалетна чиния и методите за инсталиранеВисочината на инсталацията за параметрите за избор на тоалетна чиния и методите за инсталиране
Как да инсталирате тоалетна чиния със собствените си ръцеКак да инсталирате тоалетна чиния със собствените си ръце
Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?
» » Инсталиране на инсталацията в банята Цени Видео
© 2021 BggeHat.com