Правилното обслужване на тоалетната е гаранция за здравето на цялото семейство

Изглежда, че банята е най-мръсната стая в къщата, колко не я почистват. Тоалетна и е невъзможно да се отървете от вредните микроби, колко не почистват и не дезинфекцират. Всяка минута голям брой разнообразието от микроорганизми в банята се разраства и вашата задача е правилно да се отървете от тях, така че да не се разпространяват из цялата къща, заразяване на вашето семейство, получаване на животни, храна и други подобни. Но хигиенният фактор, това не е единствената причина, поради която трябва да се грижите правилно за вашата тоалетна.

Качествената тоалетна сега струва много и вие, като всеки разумен човек, не искате да харчите напразно пари. Всеки иска, така че новите им покупки да са възможно най-дълго. Разбира се, това е много важно качество на материала и продуктите, които купувате. Той трябва да бъде произведен само в съответствие със съществуващите стандарти, той също трябва да бъде сертифициран и да има гаранция за качество. Но дори и най-качествената тоалетна може да бъде развалена, ако не се грижи правилно. Ако не отделите достатъчно време навреме за почистване и дезинфекция, не само ще изложите цялото семейство на риск от възникване на различни болести, но няма да има добър външен вид. За да ви помогнем да спестите време за почистване и грижа за тоалетната, искаме да разкрием няколко тайни и така наречените "lifhakas", както винаги, за да поддържате новата си покупка чиста. И ако още не сте избрали този уникален модел, препоръчваме ви да посетите сайта https://colombo.ua/, където можете да изберете висококачествена и индивидуална тоалетна, която ще бъде Удобен при употреба и красив външен вид. И това, нека все пак да се върнем към това как правилно да го чистим и да се грижим за него.



Инструменти, които ще са необходими:

  • Гумени ръкавици (Използвайте отделно за вана и кухня, което ще намали нивото на разпространение на микроби).
  • Четка (Можете да използвате дори стар зъболекар).
  • Универсален почистващ препарат
  • грива

И така, нека започнем. Следвайте това ръководство и перфектният резултат, който ви гарантира:

  1. Нанесете универсален почистващ препарат надолу по тоалетната, покривайки всичко от резервоара, пантите, от двете страни на капака и седалката, джантата и купата отвътре и отвън. Просто го излейте върху продукта, не се плашете. Нека всичко остане между 10 и 30 минути (в зависимост от степента на замърсяване), за да разкъса мръсотията и да убие микробите.
  2. След това изплакнете обилно с вода, докато всички средства бъдат измити.
  3. Разходете се по цялата повърхност с четка и почистващо средство още веднъж, измийте остатъците от мръсотия от задните улици, след това изплакнете отново.
  4. Избършете тоалетната чиния с кърпа или хартия за еднократна употреба и лепете освежаващата чиния, ако я използвате. Воила, вашата тоалетна блести с чистота!
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проектиране на тоалетна конструкция с помощта на програмиПроектиране на тоалетна конструкция с помощта на програми
Ремонт на тоалетната чинияРемонт на тоалетната чиния
Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Търговско оборудване за козметика и парфюмерияТърговско оборудване за козметика и парфюмерия
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
» » Правилното обслужване на тоалетната е гаранция за здравето на цялото семейство
© 2021 BggeHat.com