Как да изберем био-тоалетна за лятна резиденция?

Тоалетната в селска къща е просто необходима. Някои хора са свикнали с обикновени тоалетни с битови отпадъци. Други, напротив, отиват, това, което се нарича "поддържане на времето" и придобиване на модерни тоалетни. Тоалетите включват био-тоалетна. Тази статия е посветена на такива тоалетни.

Изкупуването на килер

Има много видове биотехнологии днес, но два типа са особено разпространени сред купувачите: с торф и течен пълнител. Течната био-тоалетна е по-евтина от торфа. Тази тоалетна е лесна за инсталиране и всяка стая е подходяща за нея, което е голям плюс. За торфените биотолети се нуждаят от специално помещение, в което има възможност да се изтегли тръбата. Тази тръба се свързва с канализационната шахта, през която ще тече течни отпадъци. Освен това в тази стая трябва да направите допълнителна вентилация, за да премахнете газовете. Те се създават от взаимодействието на торф с отпадъци.



Ако сравнявате тези два типа биотехнили, а именно торф и течност, торфът трябва да се почиства по-рядко. Тъй като те имат почти два пъти по-голям обем от резервоара за съхранение в сравнение с течните тоалетни и е приблизително 40 литра. Поради факта, че торфените биотолети имат добра влага, всички отпадъци се уплътняват и заемат малко пространство, което е друго предимство на торфената био-тоалетна. Основното нещо е изборът на купа с клапани, която с претъпкана язовирна стена няма да позволи течните отпадъци да влязат в тоалетната.

За да се даде идеална възможност ще бъде био-тоалетна с щанд. За видовете и разликите в био-тоалетните кабини можете да намерите на сайта vashbiotualet.ru. Ако продължавате да избирате за вашата селска къща лесна за инсталация и евтина течна био-тоалетна, трябва да обърнете внимание на опцията с резервоар за съхранение от 21 литра. Тази тоалетна трябва да се почиства по-рядко и тя трябва да е достатъчна за 50 измивания.

Запушването на отпадъците от такива тоалетни се извършва с помощта на санитарни средства, тъй като те неутрализират миризмите. На пазарите и в магазините се продават два типа фондове: синьо и зелено. Синият агент може да бъде използван в местата, където пречиствателната станция е изградена и функционираща. Тя може просто да се излее в канализацията, но изобщо не трябва да се излива в земята, тъй като съставът на тази течност е токсичен и агресивен. Ако няма канализационна мрежа близо до вила или селска къща, тогава трябва да използвате течност със зелен цвят. Съдържа специални бактерии, благодарение на които отпадъците могат безопасно да се излеят на земята.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сухи помещения за лятна резиденцияСухи помещения за лятна резиденция
Изчертаване на вилаИзчертаване на вила
Тоалетна чиния за тоалетна за страната как да изберете модел и да го инсталирате самиТоалетна чиния за тоалетна за страната как да изберете модел и да го инсталирате сами
Как да инсталирате тоалетна чиния със собствените си ръцеКак да инсталирате тоалетна чиния със собствените си ръце
Тоалетни торфиТоалетни торфи
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Правилното обслужване на тоалетната е гаранция за здравето на цялото семействоПравилното обслужване на тоалетната е гаранция за здравето на цялото семейство
Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
» » Как да изберем био-тоалетна за лятна резиденция?
© 2021 BggeHat.com