Приложение на биотозем в страната

сухи помещения в странатаВсеки собственик знае, че животът в крайградската зона трябва да е удобен за отдих, без да създава допълнителни проблеми. Особено се отнася до средствата за лична хигиена и грижа за тялото. Ако за изхвърлянето на битови отпадъци се използват по-ранни прости кесии за отпадъци, сега правилата за използване стават по-строги и изискват инсталирането на специални изолирани резервоари или септични ями.

Всичко това стана скъпо и скъпо, особено ако на място се появиха наематели само през уикендите или за кратки периоди. Алтернативен вариант за такава конструкция е закупуването и инсталирането на преносим килер. За неговото инсталиране не се изисква канализация и изкопаване на отводнителни канали, необходимо е само да се използват канализационни услуги. Това означава, че разходите за труд за инсталацията му са малки и удобството е очевидно. В допълнение, вместо отпадъци, които не са охлаждащи, продукцията е суровина за купчината на компоста под формата на сух остатък или течност.

Самата био-тоалетна не заема много място и може да стои във всеки усамотен ъгъл. И благодарение на малкия си размер, той лесно се транспортира в багажника на колата. Биоалетите се различават помежду си по конструктивен начин и начин за обработка на отпадъците. Обикновено изграждането на тоалетната се състои от няколко компонента. Промийте резервоара и контейнера със седалката.

Резервоарът за натрупване с пълнежа е долната част на устройството. След като резервоарът е пълен, той е изключен и изваден от съдържанието в боклук или компост. След това резервоарът се изплаква, запълва се с реагенти и отново се прикрепя към конструкцията.

Видове биотолети чрез метода за обработка на отпадъци



Най-разпространеният тип е химичната био-тоалетна. В него, под действието на специални добавки, отпадъците се преработват в течна маса. Тази тоалетна е с малко тегло и размер, лесна за транспортиране.

Екологична тоалетна с естествен пълнител. Тук се използва смес от торф. Водата в такова устройство не се използва. Отпадъците от тази тоалетна могат да се използват в компостната яма, за преработка в тор.

Сухи помещения с електрическо пълнене. Външният вид не се различава от обикновената тоалетна. Основата на преработката на отпадъците е подаването на въздух от електрически компресор, който изсушава твърди отпадъци. За тази тоалетна е необходима вентилация, за да се отцеди отработеният въздух и, разбира се, отделен шкаф. Долният резервоар е разделен на две камери за течни и твърди фракции. Това е най-скъпият вариант, почти неразличим от нормалната тоалетна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Критерии за избор на септична ямаКритерии за избор на септична яма
Капацитет за септична ямаКапацитет за септична яма
Септична цистерна топо-екоСептична цистерна топо-еко
Отзиви за чайките топаз топазОтзиви за чайките топаз топаз
Отзиви за септични ями тополаОтзиви за септични ями топола
Септична яма за тоалетнаСептична яма за тоалетна
Мини септична ямаМини септична яма
Избор на канализационни тръби за къщатаИзбор на канализационни тръби за къщата
Отърви се от боклука след ремонт, без да нарушава законаОтърви се от боклука след ремонт, без да нарушава закона
Проектиране на канализацияПроектиране на канализация
» » Приложение на биотозем в страната
© 2021 BggeHat.com