Тоалетни торфи

Тоалетни торфиПонастоящем се забелязва загриженост за околната среда за производителите на мебели, домакинските химикали и др. Особено този въпрос засяга фирми, които се занимават с обезвреждането на боклука и производството на септични ями и тоалетни с биологично разделяне на отпадъците. разнообразие видове бактерии и различните активни агрегати се увеличават, тъй като изискванията за такива продукти се увеличават. Особено популярен тоалетни торфи

.

Малкият им размер, ниско тегло, лекота на употреба и почистване ги прави търсени стоки, както за къщи и временните постройки, както и много други индустрии.

Компостиране на торфена био-тоалетна за лятна резиденция

Сухите тоалетни с торфен агрегат се използват за:

  • градски нужди;
  • за поддържане на хигиената на строителните обекти;
  • за грижите за възрастни хора, които смятат, че е трудно да стигнат до банята;
  • когато има временно отсъствие на баня;

Но основната област на приложение е, въпреки това, парцели в страната. Този вид тоалетна може да се инсталира в отделна сграда или в помещение вътре в къщата. Използването на торфен агрегат премахва неприятните миризми. Поради това този продукт може да се намира дори зад завесата в хола, ако има повече пространство или по други причини.

Тоалетната не трябва да бъде свързана към канализационната система или към допълнителна основа под нея. Единственото нещо, което ще трябва да бъде за продължителна употреба, е да инсталирате тоалетно послание с яма за компост. Но това ще намали задължителните и желаните действия, за да не се почиствате сами. Също така, всеки тоалетен модел има комин, който може да бъде изтеглен до прозорец или дупка в стената.

Тоалетите могат да бъдат с различен капацитет от 30 до 200 литра. Обемът на тоалетната резервоар се избира въз основа на броя на хората, които използват тоалетната.



Тоалетите от торфи могат да бъдат както самостоятелни, така и електрически. В самостоятелните тоалетни се изсипва торфена смес в контейнера в горната част на конструкцията. След като използвате и натиснете бутона, сместа заспива с изпражненията, унищожавайки миризмата и разцепването им. След като торфът се отмива със специален лост, торфът, смесен с биологични отпадъци, се смесва. При еклектичните модели дозирането и смесването се извършват автоматично. В допълнение, електротехникът създава по-подходяща среда за разделяне на органичното вещество.

Тоалетна тоалетна Piteco

Снимка на био тоалетната торф Стъклените помещения на Piteco са популярни с комбинация от цена и качество. Тъй като компанията е местни, не е нужно да плащате допълнителни пари за доставка и митническо оформяне на стоки. Освен това производството се извършва въз основа на съвременни технологии, материали и оборудване, поради което качеството не се различава от чуждите аналози.

Основната разлика, тоалетните на торфния агрегат, един от друг е капацитетът. Но някои модели имат основни различия в дизайна и приложението.

Piteko 505 се характеризира с удобен проект за изпразване на резервоара. Дизайнът на сменяемия резервоар за съхранение може с помощта на специални дръжки да се плъзне встрани или зад тоалетната. Разделянето в резервоара за съхранение успешно разделя течните фракции. Освен това, за удобен транспорт, тоалетната е оборудвана с колела.

Тоалетни термо 230 l и Duomatic 160L са топли версии на биотолети. Изработени от топлоустойчиви и устойчиви на механични ефекти пластмаса, те са допълнително изолирани с екологични нагреватели. За удобство на ползването на тоалетната се монтира мека, топла седалка.

Mulltoa Biolet 10 е версия, която се свързва с електричество. Оборудван е с допълнителен вентилатор и термостат. Освен това, торфените биотолети на този модел са снабдени с течен индикатор, който позволява контролиране на капацитета за пълнене на контейнера.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сухи помещения за лятна резиденцияСухи помещения за лятна резиденция
Тоалетна чиния за тоалетна за страната как да изберете модел и да го инсталирате самиТоалетна чиния за тоалетна за страната как да изберете модел и да го инсталирате сами
Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?Какъв вид водопроводна инсталация да купя първо в банята?
Септик СцитиянСептик Сцитиян
Избираме функционални продукти от компанията ColomboИзбираме функционални продукти от компанията Colombo
Бактерии за септични ямиБактерии за септични ями
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!Окачена тоалетна е добър заместител на познатата тоалетна!
Компактна санитария за малки баниКомпактна санитария за малки бани
При избора на тоалетна чиния за къщаПри избора на тоалетна чиния за къща
» » Тоалетни торфи
© 2021 BggeHat.com